17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home112Handhaver in vrije tijd doet burgerarrest

Handhaver in vrije tijd doet burgerarrest

Purmerend – Een handhaver van de gemeente Purmerend heeft vanmiddag in zijn vrije tijd een winkeldief aangehouden op het Purmerland. De winkeldief, die twee flesjes parfum had gestolen in een winkel in Winkelcentrum Weidevenne, werd achtervolgd door een personeelslid van de betreffende winkel.

De handhaver hield de dief, samen met passerende collega’s, aan tot de politie ter plaatse kwam. De winkeldief is met een boete heen gezonden en zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.