112Purmerend

Minderjarige overvaller aangehouden met hulp van burgers

Purmerend – De politie heeft vanmiddag een 15-jarige Purmerender aangehouden na een melding van een overval op de Stationsweg bij chinees restaurant Azie. Dit gebeurde met hulp van burgers die de verdachte en zijn looprichting konden beschrijven.

Om zijn eis kracht bij te zetten dreigde hij met een wapen. Medewerkers van de winkel wisten de overvaller echter de zaak uit te werken, waarna hij er vandoor ging. De gewaarschuwde politie kon de verdachte korte tijd later aanhouden op de Jaagweg. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Ook een speurhond werd ingezet. De speurhond trof spullen aan die de verdachte tijdens zijn vlucht had weggegooid. Wat de exacte buit was is onbekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.