12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ik wil er geen deel meer van zijn, ik...

Regio op Straat: “Ik wil er geen deel meer van zijn, ik doe alles op gevoel en alles is energie”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Vandaag een extra bijzondere en langere aflevering want wij kwamen afgelopen vrijdagavond een dakloze tegen die bij de Albert Heijn XL zat. Wij begrepen niet dat hij dakloos was, want zo zag hij er helemaal niet uit. Tijdens het gesprek was er al zo’n 25 euro in zijn muts gegooid.

Marco van Delft noemt zich tijdens het gesprek Milo en wil in het hier en nu zijn. Milo had een bloeiende praktijk had als Shiatsu therapeut in Brabant. 5 jaar geleden kreeg hij een sterk gevoel dat alles anders moest. Binnen veertien dagen zetten hij zijn praktijk stil en begon een zwerversleven? Gedreven door liefde voor zichzelf en zijn gevoel in het nu, beleefd hij de wereld om zich heen als heel interessant. “Maar ik wil er geen deel meer van zijn, ik doe alles op gevoel en alles is energie. Soms slaap ik hier en dan weer daar.” Milo schreef ook een boek “Word wakker in het Nu” en hoopt dat er ooit een film van gemaakt zal worden.

Waar Milo nu zit is ons onbekend. Hij gaat daar waar hij door energie heen wordt geleid. De vraag die bij ons achterbleef is of Milo wel echt dakloos was of dat hij bezig was met een soort van sociaal experiment. Mogelijk dat wij daar ooit in een later stadium achterkomen.

[bol_product_links block_id=”bol_5c6bf4e70d6a8_selected-products” products=”9200000083449415″ name=”Marco van. Delft” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.