Purmerend

Waarschuwing: twee mannen doen zich voor als deelnemers Ogen en Oren Purmerend

Purmerend – Twee mannen met een geel hesje doen zich voor als deelnemers van het Ogen en Oren Project Purmerend. Ze bellen aan en zeggen dat ze bezig zijn met een project over veiligheidssloten namens Ogen en Oren en willen even binnen kijken naar de sloten. 

Deelnemers van Ogen en Oren mogen nergens binnengaan en zullen alleen aanbellen als ze een probleem  zoals een openstaande garage of schuur aantreffen. Ogen en Oren Purmerend zullen ook nooit dit soort projecten doen. Op de hesjes van Ogen en Oren deelnemers staat deze naam ook groot achterop. Bij beide heren was dit niet het geval. De wijkagenten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Bron: Facebook Ogen en Oren Project.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.