Cultuurmuziek

DJ-kweekvijver gaat door onder nieuwe naam: DJ School Noord-Holland

Purmerend – DJ School Purmerend is al lange tijd een bekende naam in de scène. De DJ School kwam recentelijk in het nieuws door de Purmerendse DJ Daan Joey van Marle (14) als jongste DJ ooit op een festival in China te lanceren. Na 7 jaar lang een vaste waarde te zijn geweest voor de regio Purmerend, zijn er steeds meer mensen van buiten deze regio die de studio’s van de DJ School weten te vinden. Het was daarom een logische stap op de naam te veranderen van Purmerend naar Noord-Holland.

“De mensen die ons bezoeken worden veelal aangetrokken door de succesverhalen van onze cursisten en ex-cursisten. Waarvan meerdere inmiddels een professionele DJ carrière hebben. Wat veel mensen ook aantrekt is de locatie van onze DJ School. Wij zijn net buiten Amsterdam gevestigd, en dat maakt ons makkelijk te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Of je nu bij ons komt voor een kinderfeestje, vrijgezellen avond, of om serieus de droom na te leven als dj of producer.
Bij ons krijgt iedereen de persoonlijke begeleiding die hij of zij nodig heeft en een eerlijk advies betreft een toekomst als artiest in de dance industrie.

Inmiddels zijn we op een punt beland dat de DJ School haar leerlingen binnen ziet komen uit heel Noord-Holland. Een logische volgende stap in het succes verhaal is daarom ook om de naam te veranderen naar DJ School Noord-Holland.”

De vernieuwde DJ School biedt diverse DJ, Producer en MC cursussen aan in alle stijlen. We zijn maandag t/m zaterdag geopend. Iedereen die het leuk vindt om een proefles mee te maken, kan zich inschrijven via de nieuwe website http://www.djschoolnoordholland.nl

Relevant artikel:

Purmerends DJ-talent is jongste DJ ooit geboekt voor festival in China


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.