1 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
HomeCultuurDJ-kweekvijver gaat door onder nieuwe naam: DJ School Noord-Holland

DJ-kweekvijver gaat door onder nieuwe naam: DJ School Noord-Holland

Purmerend – DJ School Purmerend is al lange tijd een bekende naam in de scène. De DJ School kwam recentelijk in het nieuws door de Purmerendse DJ Daan Joey van Marle (14) als jongste DJ ooit op een festival in China te lanceren. Na 7 jaar lang een vaste waarde te zijn geweest voor de regio Purmerend, zijn er steeds meer mensen van buiten deze regio die de studio’s van de DJ School weten te vinden. Het was daarom een logische stap op de naam te veranderen van Purmerend naar Noord-Holland.

“De mensen die ons bezoeken worden veelal aangetrokken door de succesverhalen van onze cursisten en ex-cursisten. Waarvan meerdere inmiddels een professionele DJ carrière hebben. Wat veel mensen ook aantrekt is de locatie van onze DJ School. Wij zijn net buiten Amsterdam gevestigd, en dat maakt ons makkelijk te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Of je nu bij ons komt voor een kinderfeestje, vrijgezellen avond, of om serieus de droom na te leven als dj of producer.
Bij ons krijgt iedereen de persoonlijke begeleiding die hij of zij nodig heeft en een eerlijk advies betreft een toekomst als artiest in de dance industrie.

Inmiddels zijn we op een punt beland dat de DJ School haar leerlingen binnen ziet komen uit heel Noord-Holland. Een logische volgende stap in het succes verhaal is daarom ook om de naam te veranderen naar DJ School Noord-Holland.”

De vernieuwde DJ School biedt diverse DJ, Producer en MC cursussen aan in alle stijlen. We zijn maandag t/m zaterdag geopend. Iedereen die het leuk vindt om een proefles mee te maken, kan zich inschrijven via de nieuwe website http://www.djschoolnoordholland.nl

Relevant artikel:

Purmerends DJ-talent is jongste DJ ooit geboekt voor festival in ChinaSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte sneeuw
1 ° C
2.2 °
-0 °
83 %
1.8kmh
34 %
zo
2 °
ma
2 °
di
4 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.