112

Overval woning Slaperdijk – politie zoekt getuigen

Purmerend – Op donderdagmorgen 21 februari is er een overval gepleegd in een woning op de Slaperdijk in Purmer-Noord.

De melding van de overval kwam even na 11:15 uur binnen. Om 11:29 uur ging de eerste burgernetmelding de lucht in. Het gaat om 3 mannen. Ook is er een kleine witte auto betrokken bij de overval.

Onderneem geen actie maar bel de politie. Een politiehelikopter is aanwezig en cirkelt over de Purmer-Noord.

Update: Omstreeks 11.00 uur was de 60-jarige bewoonster van het pand in de huiskamer toen zij de voordeur open hoorde gaan. Er vanuit gaande dat het een van de kinderen was, schrok zij hevig toen er plotseling drie onbekende mannen binnen kwamen. De mannen eisten geld en sieraden. Om hun eisen kracht bij te zetten, dreigden zij met wapens. Na de overval verdwenen de mannen weer in onbekende richting.

Bij de overval raakte niemand gewond. Er werden geld en sieraden buit gemaakt.

Foto: Haico Kats – regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.