* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn Brad Pitt is pensionada”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Verleden week kwamen wij deze mevrouw tegen die onderweg was naar de Deen supermarkt. Openhartig vertelde zij over haar Brad Pitt met wie zij vijf jaar getrouwd is. Haar twee kinderen uit eerder relaties waren gekocht of kwamen uit een tube, wij weten het niet. Samen lekker op vakantie maar ook elkaar vrijlaten, dat is het geheim van een gezellige relatie. Wat hebben we gelachen.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by