* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn Brad Pitt is pensionada”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Verleden week kwamen wij deze mevrouw tegen die onderweg was naar de Deen supermarkt. Openhartig vertelde zij over haar Brad Pitt met wie zij vijf jaar getrouwd is. Haar twee kinderen uit eerder relaties waren gekocht of kwamen uit een tube, wij weten het niet. Samen lekker op vakantie maar ook elkaar vrijlaten, dat is het geheim van een gezellige relatie. Wat hebben we gelachen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.