Regio op Straat: “Mijn Brad Pitt is pensionada”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Verleden week kwamen wij deze mevrouw tegen die onderweg was naar de Deen supermarkt. Openhartig vertelde zij over haar Brad Pitt met wie zij vijf jaar getrouwd is. Haar twee kinderen uit eerder relaties waren gekocht of kwamen uit een tube, wij weten het niet. Samen lekker op vakantie maar ook elkaar vrijlaten, dat is het geheim van een gezellige relatie. Wat hebben we gelachen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*