-0.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* DierenleedMonument zeven omgekomen honden brand Hondenbus onthuld

Monument zeven omgekomen honden brand Hondenbus onthuld

Zuidoostbeemster – “Als je de foto’s weer ziet dan breek je”. Zaterdag 23 febuari werd het gedenkmonument onthuld op het terrein van de Hondenbus Zuidoostbeemster. Enkele weken geleden kwamen zeven honden om bij een felle brand in het verblijf.

De eigenaren van de overleden honden zijn dankbaar voor de onthulling van het monument. Er is met man en macht gewerkt om de opvang zo snel als mogelijk weer open te krijgen. Marco Brands hield een doneeractie die € 11.500,00 opbracht. Met dit geld zijn de eigenaren tegemoet gekomen en heeft de Dierenambulance een donatie gekregen. Het grootste gedeelte is gebruikt voor de opbouw van het terrein en het nieuwe verblijf. “Aan de ene kant is het verdriet heel groot, maar aan de andere kant is het mooi dat je door kunt en dat moet je koesteren”.

Relevant artikel:

Hondenopvang Hondenbus week na brand weer open (video)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,523VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
-0.4 ° C
0 °
-1.1 °
82 %
4.9kmh
76 %
zo
2 °
ma
2 °
di
4 °
wo
5 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.