Monument zeven omgekomen honden brand Hondenbus onthuld

Zuidoostbeemster – “Als je de foto’s weer ziet dan breek je”. Zaterdag 23 febuari werd het gedenkmonument onthuld op het terrein van de Hondenbus Zuidoostbeemster. Enkele weken geleden kwamen zeven honden om bij een felle brand in het verblijf.

De eigenaren van de overleden honden zijn dankbaar voor de onthulling van het monument. Er is met man en macht gewerkt om de opvang zo snel als mogelijk weer open te krijgen. Marco Brands hield een doneeractie die € 11.500,00 opbracht. Met dit geld zijn de eigenaren tegemoet gekomen en heeft de Dierenambulance een donatie gekregen. Het grootste gedeelte is gebruikt voor de opbouw van het terrein en het nieuwe verblijf. “Aan de ene kant is het verdriet heel groot, maar aan de andere kant is het mooi dat je door kunt en dat moet je koesteren”.

Relevant artikel:

Hondenopvang Hondenbus week na brand weer open (video)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt