15.6 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendPurmerends productiehuis zet korte film in de markt (video)

Purmerends productiehuis zet korte film in de markt (video)

Purmerend – Gisteravond ging de korte film “The Chase” van Golden Lotus Entertainment in premiere in de Purmerendse VUE bioscoop. Aan de film is zo’n 5 maanden gewerkt door het team van Golden Lotus. Voor het Purmerends productiehuis is dit de eerste korte film die zijn premiere beleeft in de bioscoop. 

Golden Lotus Entertainment is opgezet door Damiaen Hazelhof en Rutger Auée. Voorafgaand aan de premiere van de film waren beide heren best wel zenuwachtig. “Het is voor ons de eerste keer dat een film van onze hand in de bioscoop draait. Wij kregen de kans van VUE bioscoop Purmerend om dit te doen en daar zijn wij heel blij mee.” Damiaen ziet zichzelf meer achter de schermen werken terwijl Rutger het wel ziet zitten om als internationaal acteur door te breken. Met een grote (vrienden) groep komen er de aankomende jaren meerdere producties aan. “Deel 2 van The Chase staat in ieder geval op de planning in de zomermaanden.” Uiteindelijk waren er zo’n 90 personen aanwezig om de film te bekijken.

De hoofdrol wordt vertolkt door Sergiño Adamus die door een vampier (Rutger) wordt achtervolgd. De achtervolging begint bij cafe de Heeren op de Koemarkt en gaat door de verschillende stegen van de binnenstad om te eindigen in een spannende achtervolging in een bosrijk gebied. De reacties aan het eind van de film van het aanwezige publiek waren lovend. “Net een Hollywood productie.”

Aankomende week zal de korte film op internet in premiere gaan. Zodra deze online staat zullen wij dit natuurlijk berichten. Wij waren erbij en maakte de volgende impressie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.