Purmerend

Purmerends productiehuis zet korte film in de markt (video)

Purmerend – Gisteravond ging de korte film “The Chase” van Golden Lotus Entertainment in premiere in de Purmerendse VUE bioscoop. Aan de film is zo’n 5 maanden gewerkt door het team van Golden Lotus. Voor het Purmerends productiehuis is dit de eerste korte film die zijn premiere beleeft in de bioscoop. 

Golden Lotus Entertainment is opgezet door Damiaen Hazelhof en Rutger Auée. Voorafgaand aan de premiere van de film waren beide heren best wel zenuwachtig. “Het is voor ons de eerste keer dat een film van onze hand in de bioscoop draait. Wij kregen de kans van VUE bioscoop Purmerend om dit te doen en daar zijn wij heel blij mee.” Damiaen ziet zichzelf meer achter de schermen werken terwijl Rutger het wel ziet zitten om als internationaal acteur door te breken. Met een grote (vrienden) groep komen er de aankomende jaren meerdere producties aan. “Deel 2 van The Chase staat in ieder geval op de planning in de zomermaanden.” Uiteindelijk waren er zo’n 90 personen aanwezig om de film te bekijken.

De hoofdrol wordt vertolkt door Sergiño Adamus die door een vampier (Rutger) wordt achtervolgd. De achtervolging begint bij cafe de Heeren op de Koemarkt en gaat door de verschillende stegen van de binnenstad om te eindigen in een spannende achtervolging in een bosrijk gebied. De reacties aan het eind van de film van het aanwezige publiek waren lovend. “Net een Hollywood productie.”

Aankomende week zal de korte film op internet in premiere gaan. Zodra deze online staat zullen wij dit natuurlijk berichten. Wij waren erbij en maakte de volgende impressie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.