8.6 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomeOVVanaf 3 maart 2019 nieuwe dienstregeling busvervoer in Waterland

Vanaf 3 maart 2019 nieuwe dienstregeling busvervoer in Waterland

Purmerend – Op 3 maart 2019 start de nieuwe dienstregeling van EBS. Sinds de start van de Noord/Zuidlijn op 22 juli 2018 is de reis flink veranderd voor reizigers in Waterland. Meer dan de helft reist nu naar Amsterdam via Station Noord en stapt daar over op de Noord/Zuidlijn. De overige reizigers gaan met de bus naar Amsterdam Centraal Station.

In de nieuwe dienstregeling is de verbetering van de reis via Amsterdam Noord de belangrijkste verandering, geeft EBS aan. “Het gaat daarbij vooral om het versoepelen van de overstap van de metro op de bus. Hiervoor moesten veel vertrektijden worden aangepast. Belangrijk voordeel: een overstap van metro op bus sluit nu veel beter aan.” EBS verwacht dat door deze aanpassingen het reizen via Amsterdam Noord voor de meeste reizigers aantrekkelijker wordt dan via Amsterdam Centraal.

Bent u benieuwd naar de (wijzigingen in de) nieuwe dienstregeling per 3 maart 2019? Met onderstaande informatie heeft u alvast een idee wat dit voor u betekent.

Bekijk de belangrijke wijzigingen per lijn
Download het busboekje
Download de nieuwe lijnennetkaart



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,902FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
72 %
7.2kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.