* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “met mijn kale poes voor de TV”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Marie en haar broer Bertus zaten lekker in de kroeg te chillen toen wij ze voor de camera vroegen. Marie werkt voor de dierenbescherming. Marie zit graag met haar kale poes voor de tv (red: “Of mevrouw een naaktkat heeft, of dat ze iets anders bedoelde, zijn wij nooit achtergekomen”), ff lekker bijkomen, ff niks. Haar broer had zij veertig jaar niet gezien door omstandigheden. Uiteindelijk komen ze elkaar weer tegen bij de Deen aan de lopende band voor de kassa. Wij hadden een lekker Amsterdams gesprek met platte humor.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.