Regio op Straat: “met mijn kale poes voor de TV”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Marie en haar broer Bertus zaten lekker in de kroeg te chillen toen wij ze voor de camera vroegen. Marie werkt voor de dierenbescherming. Marie zit graag met haar kale poes voor de tv (red: “Of mevrouw een naaktkat heeft, of dat ze iets anders bedoelde, zijn wij nooit achtergekomen”), ff lekker bijkomen, ff niks. Haar broer had zij veertig jaar niet gezien door omstandigheden. Uiteindelijk komen ze elkaar weer tegen bij de Deen aan de lopende band voor de kassa. Wij hadden een lekker Amsterdams gesprek met platte humor.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*