* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “met mijn kale poes voor de TV”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Marie en haar broer Bertus zaten lekker in de kroeg te chillen toen wij ze voor de camera vroegen. Marie werkt voor de dierenbescherming. Marie zit graag met haar kale poes voor de tv (red: “Of mevrouw een naaktkat heeft, of dat ze iets anders bedoelde, zijn wij nooit achtergekomen”), ff lekker bijkomen, ff niks. Haar broer had zij veertig jaar niet gezien door omstandigheden. Uiteindelijk komen ze elkaar weer tegen bij de Deen aan de lopende band voor de kassa. Wij hadden een lekker Amsterdams gesprek met platte humor.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....