9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "met mijn kale poes voor de TV"

Regio op Straat: “met mijn kale poes voor de TV”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Marie en haar broer Bertus zaten lekker in de kroeg te chillen toen wij ze voor de camera vroegen. Marie werkt voor de dierenbescherming. Marie zit graag met haar kale poes voor de tv (red: “Of mevrouw een naaktkat heeft, of dat ze iets anders bedoelde, zijn wij nooit achtergekomen”), ff lekker bijkomen, ff niks. Haar broer had zij veertig jaar niet gezien door omstandigheden. Uiteindelijk komen ze elkaar weer tegen bij de Deen aan de lopende band voor de kassa. Wij hadden een lekker Amsterdams gesprek met platte humor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.