Purmerend

Meerdere grote verkeerscontroles in Purmerend

Purmerend – Op donderdag 28 februari 2019 heeft de politie twee grote verkeerscontroles gehouden. De ene controle vond plaats op en rondom de parkeerplaats van het zwembad in het Leeghwaterpark. De tweede controle was gesitueerd op het terrein van Basic Fit in Purmer-Noord/Baanstee.

Op beide locaties haalden politiemotoren voertuigen van de weg. Zowel auto’s als brommers/scooters worden naar het controleterrein begeleid. Op dit moment zijn er nog geen verklaringen afgegeven over het aantal aanhoudingen/boetes.

De controle bij het zwembad is even voor 17:00 uur beëindigd. Na het avondeten gaan de agenten met een groot team verder op andere locaties in Purmerend.

Foto’s Haico Kats – regio11.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.