Meerdere grote verkeerscontroles in Purmerend

Purmerend – Op donderdag 28 februari 2019 heeft de politie twee grote verkeerscontroles gehouden. De ene controle vond plaats op en rondom de parkeerplaats van het zwembad in het Leeghwaterpark. De tweede controle was gesitueerd op het terrein van Basic Fit in Purmer-Noord/Baanstee.

Op beide locaties haalden politiemotoren voertuigen van de weg. Zowel auto’s als brommers/scooters worden naar het controleterrein begeleid. Op dit moment zijn er nog geen verklaringen afgegeven over het aantal aanhoudingen/boetes.

De controle bij het zwembad is even voor 17:00 uur beëindigd. Na het avondeten gaan de agenten met een groot team verder op andere locaties in Purmerend.

Foto’s Haico Kats – regio11.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt