Scooterrijder bekeurd: te veel alcohol, ongeldig rijbewijs, niet verzekerd

Purmerend – Op vrijdagavond 1 maart hield handhaving een persoon staande die op een scooter door voetgangersgebied Centrum reed. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol, het rijbewijs was ongeldig en de scooter bleek onverzekerd. Na een blaastest werd de persoon aangehouden door politie.

Op politiebureau werd een ademanalyse uitgevoerd. De bestuurder bleek 3x toegestane promillage alcohol in het bloed te hebben (6x voor een beginnend bestuurder). De scooterrijder ging naar huis met een kleine 800 euro aan boetes.

Foto: Handhaving Purmerend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt