* kinderenOnderwijs

Feng-Chan zoekt gastgezin tot aan zomervakantie

Purmerend – In augustus 2018 is de Taiwanese student Feng-Chan aangekomen in Nederland. Hij volgt een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Feng-Chan gaat met plezier naar de middelbare school Jan van Egmond Lyceum in Purmerend maar kan door omstandigheden niet in zijn huidige gastgezin blijven. Travel Active is daarom op zoek naar een gastgezin die graag Feng-Chan tot aan de zomervakantie een warm thuis wil bieden.

Feng-Chan stelt zich voor

Mijn naam is Feng-Chang, maar jullie mogen mij gewoon Timmy noemen. In Taiwan woon ik samen met mijn ouders op het platteland. Mijn vader is boer en mijn moeder is verpleegkundige. Samen vormen wij een heel gelukkig gezin en doen we graag leuke dingen met zijn drieën. Ik ben op het eerste gezicht een verlegen jongen maar als we veel samen kletsen en tijd door brengen dan zullen wij zeker een hele fijne tijd samen hebben! Ik vind het leuk om grappen te vertellen en geintjes uit te halen met mijn vrienden of ouders. Graag speel ik badminton in mijn vrije tijd. Ik heb ook competitie gedaan met badminton en al veel prijzen gewonnen. Ik hoop dat we goede vrienden worden en veel leuke dingen zullen gaan doen. Alvast bedankt dat jullie mij in huis willen nemen!

Bent u geschikt als gastgezin?

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio Coördinator van Travel Active.

Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

Meer informatie?

Wilt u Feng-Chan een thuis bieden? Neem dan contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 7372062 of e-mail: [email protected] of via de regio coördinator Riet Massee in Hoorn: 0655342564

 

Op de website https://www.travelactive.nl/high-school-holland  vindt u meer informatie over het worden van gastgezin en stellen onze internationale studenten zich voor! 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.