9.2 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* kinderenFeng-Chan zoekt gastgezin tot aan zomervakantie

Feng-Chan zoekt gastgezin tot aan zomervakantie

Purmerend – In augustus 2018 is de Taiwanese student Feng-Chan aangekomen in Nederland. Hij volgt een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Feng-Chan gaat met plezier naar de middelbare school Jan van Egmond Lyceum in Purmerend maar kan door omstandigheden niet in zijn huidige gastgezin blijven. Travel Active is daarom op zoek naar een gastgezin die graag Feng-Chan tot aan de zomervakantie een warm thuis wil bieden.

Feng-Chan stelt zich voor

Mijn naam is Feng-Chang, maar jullie mogen mij gewoon Timmy noemen. In Taiwan woon ik samen met mijn ouders op het platteland. Mijn vader is boer en mijn moeder is verpleegkundige. Samen vormen wij een heel gelukkig gezin en doen we graag leuke dingen met zijn drieën. Ik ben op het eerste gezicht een verlegen jongen maar als we veel samen kletsen en tijd door brengen dan zullen wij zeker een hele fijne tijd samen hebben! Ik vind het leuk om grappen te vertellen en geintjes uit te halen met mijn vrienden of ouders. Graag speel ik badminton in mijn vrije tijd. Ik heb ook competitie gedaan met badminton en al veel prijzen gewonnen. Ik hoop dat we goede vrienden worden en veel leuke dingen zullen gaan doen. Alvast bedankt dat jullie mij in huis willen nemen!

Bent u geschikt als gastgezin?

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio Coördinator van Travel Active.

Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

Meer informatie?

Wilt u Feng-Chan een thuis bieden? Neem dan contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 7372062 of e-mail: [email protected] of via de regio coördinator Riet Massee in Hoorn: 0655342564

 

Op de website https://www.travelactive.nl/high-school-holland  vindt u meer informatie over het worden van gastgezin en stellen onze internationale studenten zich voor! 

 

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
11.2 °
7.2 °
69 %
0.9kmh
100 %
ma
9 °
di
9 °
wo
8 °
do
10 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.