Purmerend

Korte film “The Chase” van Purmerends productiehuis in première op internet

Purmerend – Verleden week was Regio Purmerend aanwezig op de première van “The Chase” van Golden Lotus Entertainment. Voor het Purmerends productiehuis was dit de eerste korte film die zijn premiere beleefde in de VUE bioscoop in Purmerend. Aan de korte film is zo’n 5 maanden gewerkt door het team van Golden Lotus. Vanavond ging de korte film op Youtube in première.

De film gaat over Sam, gespeeld door Sergiño Adamus, die getuige is van een treffen tussen een vampier (Rutger Auée) en een slachtoffer (Dion de Winter). De achtervolging begint bij cafe de Heeren op de Koemarkt en gaat door de verschillende stegen van de binnenstad om te eindigen in een spannende achtervolging in een bosrijk gebied. Zal Sam het lukken om uit handen te blijven van de vampier? Voor de mooiste beelden, stream dan de film naar je TV en bekijk hem in HD. De film duurt ongeveer een kwartier.

Relevant artikel:

Purmerends productiehuis zet korte film in de markt (video)

Directed by: Damiaen Hazelof. Story by: Rutger Auée. Screenplay by: Rutger Auée & Damiaen Hazelof. Starring: Sergiño Adamus, Dion de Winter, Rutger Auée Make-up & Grimeart: Roby Hazelof

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.