8 bekeuringen uitgedeeld voor (brom)fietsen Van Damplein Weidevenne

Purmerend – Vanmiddag hebben vier handhavers en een wijkagent controles uitgevoerd op het Van Damplein in Weidevenne. In totaal kregen zeven fietsers en een snorfietsers een bekeuring vanwege (brom)fietsen in voetgangersgebied.

Voor de jeugd van 12 tot 16 jaar betekent het een boete van 28 euro plus negen euro administratiekosten. Voor ouderen die de borden negeren loopt de prijs op tot 55 euro plus administratiekosten. Eerder vandaag werd er ook weer gecontroleerd in het centrum van Purmerend. Daar was het rustig vanwege het slechte weer.

Foto’s: Piet Jonker en handhaving Purmerend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt