* Politie

8 bekeuringen uitgedeeld voor (brom)fietsen Van Damplein Weidevenne

Purmerend – Vanmiddag hebben vier handhavers en een wijkagent controles uitgevoerd op het Van Damplein in Weidevenne. In totaal kregen zeven fietsers en een snorfietsers een bekeuring vanwege (brom)fietsen in voetgangersgebied.

Voor de jeugd van 12 tot 16 jaar betekent het een boete van 28 euro plus negen euro administratiekosten. Voor ouderen die de borden negeren loopt de prijs op tot 55 euro plus administratiekosten. Eerder vandaag werd er ook weer gecontroleerd in het centrum van Purmerend. Daar was het rustig vanwege het slechte weer.

Foto’s: Piet Jonker en handhaving Purmerend

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.