112Purmerend

Man pint 480 euro met gestolen bankpas van vrouw uit Purmerend (video)

Purmerend – Een man heeft op 31 augustus een vrouw uit Purmerend van haar bankpas beroofd. De man pinde vervolgens 480 euro en gaf ook 30 euro uit bij een Indonesisch restaurant.

Het slachtoffer kwam die dag met haar aangepaste fiets naar het Gildeplein in Purmerend en pinde daar geld. Ze stopte haar tas daarna in de kist achterop haar fiets.

Indonesische maaltijd

Pas thuis ontdekte ze dat haar bankpas was verdwenen. Ondertussen had deze man dus een Indonesische maaltijd betaald en gepind op het J.F. Kennedyplein in Purmerend met haar pas.

De politie is op zoek naar de man.

Tips?

Wie meer weet over deze zaak, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Misdaad anoniem melden kan via 0800-7000.

Bron: Mediapartner NH-Nieuws

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.