BREAKING

Breaking: Patat bij McDonalds Purmerend is op!

Purmerend – Wij realiseren het ons… het is wereldnieuws! Hoewel, als meerdere lezers het melden, dan moet je daar toch iets mee als mediabedrijf. Meerdere lezers meldden ons omstreeks 18:30 uur dat de patat bij de McDonalds op is. Uiteraard passen wij in een dergelijke belangrijke zaak hoor en weder hoor toe.

De McDonalds Purmerend wilde helaas geen commentaar geven en verwees ons door naar het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor is uiteraard gesloten.

Navraag bij de buur-keten Kentucky Fried Chicken (KFC) leerde dat het daar momenteel erg druk is. Gelukkig heeft die vestiging voldoende patat om iedereen de rest van de avond van friet te bedienen.

Update 19:45 uur: inmiddels is er weer een grote voorraad frietjes aanwezig bij de McDonalds. Dit laten verschillende lezers aan ons weten.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.