* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “het is gewoon een grote krentenbol”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week gepubliceerd. We hadden nog beelden uit 2018 in het archief en besloten om eens te kijken hoe de montage gaat als wij twee personen in een item zetten. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een leuke jonge dame met een heldere kijk op het leven. Ze had net gewerkt bij de Deen en ging nu een jurkje kopen in de stad. ‘Even mijzelf verwennen.’ Ze volgt een zware opleiding in de Management Retail en droomt van een eigen kroegje. Maar ook een lieve oudere, erg druk pratende, mevrouw die aan Yoga heeft gedaan. ‘Mijn hele lichaam doet zeer van die moeilijke pose.’ Ze ging er ook mee stoppen, ‘Ik ga mijn man Dirk verwennen met een grote krentenbol.’


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.