12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "het is gewoon een grote krentenbol"

Regio op Straat: “het is gewoon een grote krentenbol”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week gepubliceerd. We hadden nog beelden uit 2018 in het archief en besloten om eens te kijken hoe de montage gaat als wij twee personen in een item zetten. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Een leuke jonge dame met een heldere kijk op het leven. Ze had net gewerkt bij de Deen en ging nu een jurkje kopen in de stad. ‘Even mijzelf verwennen.’ Ze volgt een zware opleiding in de Management Retail en droomt van een eigen kroegje. Maar ook een lieve oudere, erg druk pratende, mevrouw die aan Yoga heeft gedaan. ‘Mijn hele lichaam doet zeer van die moeilijke pose.’ Ze ging er ook mee stoppen, ‘Ik ga mijn man Dirk verwennen met een grote krentenbol.’Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.