Purmerend

Zondag 31 maart 2019: “2e editie Lente Bokkenwandeltocht in Purmerend” 

Purmerend – In navolging op de jaarlijkse Herfstbokken wandeltocht, presenteert de Purmerendse horeca nu ook de Lentebokkentocht!

Op zondag 31 maart staat een Lente Bokkenwandeltocht georganiseerd. Een rondje langs acht horecabedrijven in Purmerend, waar u terecht kunt voor diverse lentebieren. Bij ieder deelnemend horecabedrijf krijgt u een ander bokbiertje gepresenteerd en daarnaast wordt er een bijpassend hapje geserveerd. Voor een Bokkentochtbiertje met hapje betaald u deze middag € 3,50

Voor deze editie worden er middels een loterij een I-Phone en 10 Powerbanks beschikbaar gesteld door Expert Elektronica Purmerend.

De deelnemende horecabedrijven zijn: Stadscafé Spijkerman Eten & Drinken, Brasserie Zomaar, Café de Stapper, Theatercafé de Purmaryn, Snooker & Poolcenter,  Biercafé De Bonte Koe, Proeflokaal Bakker en Café Aad de Wolf. 

Dus reserveer alvast in uw agenda, zondag  31 maart vanaf 14.00 – 18.00 uur. 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.