* Theater* Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding: Win twee kaarten voor een voorstelling van jouw keuze in maart

Purmerend – Iedere maand geeft Theater De Verbeelding op Regio Purmerend twee kaartjes weg voor de voorstellingen van de komende maand. Onderstaande voorstellingen staan in maart 2019 op het programma. Naar welke voorstelling (en met wie) zou jij willen gaan? Op donderdag 14 maart rond 17:00 uur maken wij de winnaar bekend.


Zaterdag 16 maart 20.30 uur

Marjolijn van Heemstra/Theater Rotterdam – Stadsastronaut – Toneel

Een handleiding voor de toekomst”

In de warmste zomer in drie eeuwen probeert Marjolijn van Heemstra zichzelf op te leiden tot astronaut in de hoop een handleiding te vinden voor de toekomst. Met behulp van ruimtevaartspecialisten, futurologen, science fiction en haar buurman Bob zoomt ze stap voor stap uit op het dagelijkse leven. Ideaal en werkelijkheid samengebracht in een voorzichtig pleidooi voor meer geloof in de toekomst. Voor onszelf maar vooral voor wie er nog komen.

www.marjolijnvanheemstra.nl


Zondag 17 maart 15.00 uur

De Kleine Verbeelding –Theater Sonnevanck /Silbersee/Consensus Vocalis – jeugd/muziektheater- Lev 6+

Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem”

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. www.sonnevanck.nl


Zaterdag 23 maart 20.30 uur

TG Ilay/Ilay den Boer – En dus zal ik weer gaan – muziektheater

​​“Liefdevol documentair muziektheater”

En dus zal ik weer gaan is een muzikale voorstelling over het spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme. Rik (René Jonker) is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. Tijdens het concert is de bar open, drink samen met Rik op het leven en wordt deelgenoot van zijn dagelijkse gevecht met moraal en plicht.

Als onderdeel van de research werkte Ilay den Boer bij Het Leger des Heils Dordrecht.

www.www.tgilay.nl.nl


Zaterdag 30 maart 20.30 uur

mugmetdegoudentand Eva Marie de Waal en Sieger Sloot  –Sociaal Kapitaal- toneel

Geestig, onthutsend en actueel”

Nederland is een prachtland. Het land van de kansen. Waar niemand in de goot hoeft te belanden als je een beetje je best doet, toch?

Dat is niet het geval bij Arthur en Wilma. Ze hebben er een puinhoop van gemaakt.Ze zijn in beeld bij alle hulpinstanties. Dus nu komt het goed – hopen zij.

Een geestige, onthutsende en actuele voorstelling over de keerzijde van de Nederlandse verzorgingsstaat.

www.mugmetdegoudentand.nl


 

 

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.