* vacatures

Vacature-tip: 16/3 – Open dag voor flex- en vakantiekrachten (‘De Tien Gemeenten’)

Purmerend – Voor de aankomende vakantietijd zijn wij, de Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP), al weer hard bezig om vakantiekrachten te werven voor dit leuke en dankbare werk. Vooral voor mensen die zich betrokken voelen bij de zorg is het een goede gelegenheid om zich te oriënteren in bij wat wij de leukste zorginstelling van Purmerend durven te noemen.

We zijn op zoek naar studenten:

  • die een zorgopleiding doen;
  • die graag ervaring op willen doen in de (ouderen)zorg ;
  • die in vakantieperioden en/of regelmatig in het weekend bij ons willen werken.

Voor de huishouding is onze locatie ‘De Tien Gemeenten’ ook nog op zoek naar vakantiekrachten. Hiervoor is geen specifieke opleiding noodzakelijk.

Wij bieden een leuk salaris waarbij je in een leuke, gezellige en kleinschalige organisatie relevante werkervaring kunt opdoen. Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie

Kom zaterdag 16 maart voor meer informatie naar de open dag in De Tien Gemeenten, Hoornselaan 11, 1442 AA Purmerend.
Het open huis is van 10.30 – 14.00 uur of bel voor nadere informatie: 0299-412344. Raadpleeg ook onze website: www.swzp.nl

Meer dan ooit heeft Stichting Wonen en Zorg Purmerend betrokken mensen nodig, omdat ze onmisbaar zijn voor de dagelijkse zorg aan en het welzijn van de cliënten en bewoners. Hierdoor kunnen wij zo lang mogelijk vorm geven aan hun zelfstandigheid bij wonen, welzijn en welbevinden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.