8.9 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
HomeLandsmeerAutomobilist knalt tegen 'Teun de Dierenambulance' aan en rijdt door

Automobilist knalt tegen ‘Teun de Dierenambulance’ aan en rijdt door

Landsmeer – Een wit bestelbusje is vanmiddag in Landsmeer tegen een dierenambulance aangereden en vervolgens doorgereden. De ambulance, liefkozend Teun genoemd door Stichting Dierenambulance Purmerend, is beschadigd en de stichting is nu op zoek naar de dader.

“Vanmiddag rond 14.45 uur is onze ambulance aangereden en de dader is doorgereden. Wij brachten net een konijntje met een gebroken poot naar de dierenartsenpraktijk, toen we een flinke knal hoorden”, aldus de stichting.

“Het is heel vervelend. Ik snap niet dat iemand zo doorrijdt”, zegt Saskia Langereis van de dierenambulance tegen mediapartner NH Nieuws. “Een collega stond buiten te bellen en die hoorde een harde knal. Toen ze zich omdraaide was de auto al doorgereden. Nu zitten wij met de schade. En de dierenambulance moet het ook maar hebben van donateurs en giften. Die extra kosten kunnen we er helemaal niet bij hebben.”

De botsing vond plaats op de Dorpsstraat in Landsmeer. De spiegel is flink geraakt en stuk. De dierenambulance hoopt dat getuigen of -beter nog- de dader zich melden.

Overweegt u dierenambulance Waterland financieel te steunen?

Doet u dit dan rechtstreeks aan de Stichting dierenambulance Waterland, ING (NL 78 INGB 000 4056417) en niet via bijvoorbeeld Dierenlot, Dierenbescherming, Stichting Menodi of welke andere organisatie dan ook. U kunt er dan zeker van zijn dat uw gift of donatie voor 100% bij de dierenambulance komt. Want de dierenambulance is hier niet bij aangesloten en krijgt hier geen geld van!!

Bron: Mediapartner NH-Nieuws



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.9 ° C
9.5 °
8.3 °
75 %
8.1kmh
100 %
vr
13 °
za
16 °
zo
13 °
ma
7 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.