* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “al het geld moet lekker in Purmerend blijven”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Op de Kaasmarkt kwamen wij George Bruynesteijn van Sporting de Gors tegen. Deze sportschool is een van de oudste Sportscholen in Purmerend. George is een doortastend ondernemer, ‘de wereld van de sportscholen verandert voortdurend. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel een van de gezelligste. We werken hard en hebben een fantastisch team van enthousiaste medewerkers. Klanten zijn bij ons vrienden of kennissen.’ Over de concurrentie is George duidelijk, ‘het houd je scherp.’

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.