12 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "al het geld moet lekker in Purmerend blijven"

Regio op Straat: “al het geld moet lekker in Purmerend blijven”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Op de Kaasmarkt kwamen wij George Bruynesteijn van Sporting de Gors tegen. Deze sportschool is een van de oudste Sportscholen in Purmerend. George is een doortastend ondernemer, ‘de wereld van de sportscholen verandert voortdurend. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel een van de gezelligste. We werken hard en hebben een fantastisch team van enthousiaste medewerkers. Klanten zijn bij ons vrienden of kennissen.’ Over de concurrentie is George duidelijk, ‘het houd je scherp.’Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12 ° C
13.5 °
10.5 °
75 %
2.2kmh
100 %
zo
12 °
ma
8 °
di
11 °
wo
8 °
do
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.