Regio op Straat: “al het geld moet lekker in Purmerend blijven”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Op de Kaasmarkt kwamen wij George Bruynesteijn van Sporting de Gors tegen. Deze sportschool is een van de oudste Sportscholen in Purmerend. George is een doortastend ondernemer, ‘de wereld van de sportscholen verandert voortdurend. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel een van de gezelligste. We werken hard en hebben een fantastisch team van enthousiaste medewerkers. Klanten zijn bij ons vrienden of kennissen.’ Over de concurrentie is George duidelijk, ‘het houd je scherp.’

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt