18.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendVoetbalvereniging Purmersteijn zoekt jeugdtalenten

Voetbalvereniging Purmersteijn zoekt jeugdtalenten

Purmerend – Voetbalvereniging Purmersteijn organiseert op woensdagmiddag 27 maart, al voor het 12e jaar achtereen, een Open Talentendag. De meest talentvolle jeugdspelers uit de regio kunnen dan weer hun voetbaltalenten tonen aan de selectietrainers en scouts van Purmersteijn.

De jeugdopleiding van Purmersteijn is officieel door de KNVB gecertificeerd en heeft een samenwerkingsverband met de jeugdopleiding van Ajax. Met regelmaat worden er jeugdspelers uitgenodigd door de BVO’s. De jeugdselectieteams JO19 t/m JO13 spelen op het hoge niveau van de Landelijke Divisies. De selecties van de JO11 t/m JO8 spelen in de hoogste klassen. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij Purmersteijn.

De Open Talentendag is voor talentvolle voetballers met de geboortejaren 2004 t/m 2012, die nog geen lid zijn van Purmersteijn. Deze dag wordt gehouden op het sportcomplex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat 140 in Purmerend. Kijk op www.purmersteijn.eu voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Oudere talentvolle jeugdspelers die ook belangstelling hebben voor een trainingsstage bij de selectieteams van Purmersteijn, kunnen een email met hun gegevens sturen naar [email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.6 ° C
20 °
16.7 °
73 %
1.8kmh
83 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.