PurmerendSport

Voetbalvereniging Purmersteijn zoekt jeugdtalenten

Purmerend – Voetbalvereniging Purmersteijn organiseert op woensdagmiddag 27 maart, al voor het 12e jaar achtereen, een Open Talentendag. De meest talentvolle jeugdspelers uit de regio kunnen dan weer hun voetbaltalenten tonen aan de selectietrainers en scouts van Purmersteijn.

De jeugdopleiding van Purmersteijn is officieel door de KNVB gecertificeerd en heeft een samenwerkingsverband met de jeugdopleiding van Ajax. Met regelmaat worden er jeugdspelers uitgenodigd door de BVO’s. De jeugdselectieteams JO19 t/m JO13 spelen op het hoge niveau van de Landelijke Divisies. De selecties van de JO11 t/m JO8 spelen in de hoogste klassen. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij Purmersteijn.

De Open Talentendag is voor talentvolle voetballers met de geboortejaren 2004 t/m 2012, die nog geen lid zijn van Purmersteijn. Deze dag wordt gehouden op het sportcomplex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat 140 in Purmerend. Kijk op www.purmersteijn.eu voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Oudere talentvolle jeugdspelers die ook belangstelling hebben voor een trainingsstage bij de selectieteams van Purmersteijn, kunnen een email met hun gegevens sturen naar [email protected]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.