Voetbalvereniging Purmersteijn zoekt jeugdtalenten

Purmerend – Voetbalvereniging Purmersteijn organiseert op woensdagmiddag 27 maart, al voor het 12e jaar achtereen, een Open Talentendag. De meest talentvolle jeugdspelers uit de regio kunnen dan weer hun voetbaltalenten tonen aan de selectietrainers en scouts van Purmersteijn.

De jeugdopleiding van Purmersteijn is officieel door de KNVB gecertificeerd en heeft een samenwerkingsverband met de jeugdopleiding van Ajax. Met regelmaat worden er jeugdspelers uitgenodigd door de BVO’s. De jeugdselectieteams JO19 t/m JO13 spelen op het hoge niveau van de Landelijke Divisies. De selecties van de JO11 t/m JO8 spelen in de hoogste klassen. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij Purmersteijn.

De Open Talentendag is voor talentvolle voetballers met de geboortejaren 2004 t/m 2012, die nog geen lid zijn van Purmersteijn. Deze dag wordt gehouden op het sportcomplex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat 140 in Purmerend. Kijk op www.purmersteijn.eu voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Oudere talentvolle jeugdspelers die ook belangstelling hebben voor een trainingsstage bij de selectieteams van Purmersteijn, kunnen een email met hun gegevens sturen naar vtz-jeugd@purmersteijn.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt