17.3 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendDavid Nathan: "Mijn Magic Show gaat verder dan een standaard theatershow" (video)

David Nathan: “Mijn Magic Show gaat verder dan een standaard theatershow” (video)

Purmerend – Op 1 en 2 juni gaat voor Purmerender David Nathan (20) zijn eerste avondvullende theatershow, IDENTITY, in premiere in klein Theater ‘t Stamhuis aan de Kerkstraat. David sprak met Regio Purmerend over zijn nieuwe theatershow die, volgens hem, verder gaat dan een standaard theatershow. “Je droomt met je ogen open. Het begint al voor je het theater inkomt en de show is nog niet afgelopen als je het theater uitgaat.” 

“Het is een geheel eigen concept die niet te vergelijken is met andere Magic shows,” vertelt David. Zijn grote inspiratiebron is Hans Klok waar hij mee samenwerkt om van zijn shows een succes te maken. “Ik werk sinds 2012 met hem samen. Hij heeft mij veel geholpen met het ontwikkelen van mijn shows, brainstormen, technieken en al die dingen. Het is heel waardevol geweest om met zo’n iemand samen te werken.” Maar ook andersom inspireert David de grote meester, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van “moves” voor een nieuwe act van Hans.

Hans Klok: David Nathan is één van de grootste aanstormende talenten van dit moment.

Internationaal

Ook nationaal en internationaal gooit de Purmerender hoge ogen. Toen hij 13 jaar oud was werd hij derde op het NK goochelen. Dit stimuleerde hem om nog beter te worden. En dat lukte: twee jaar later won hij de eerste prijs op de Nieuwjaarswedstrijd van de Nederlandse Magische Unie. Ook internationaal gooit David hoge ogen. Inmiddels heeft hij diverse buitenlandse prijzen op zijn naam staan, waaronder de Prix Yves Doumergue. Deze prestigieuze prijs sleepte hij in 2016 in Lyon in de wacht.

Heb jij wel eens iemand voor je ogen zien verdwijnen? Kan iemand naalden inslikken en het overleven? Is het echt zo gemakkelijk voor iemand die jou niet kent om jouw gedachten te lezen? En hoe kan het dat die verdwenen kaart toch weer tevoorschijn komt? In zijn nieuwe show geeft David Nathan je een kijkje in zijn magische wereld. In deze show wisselen energie, humor, theater en illusie elkaar in hoog tempo af.

De redactie kreeg van David de kans om twee kaarten voor zijn show te verloten. Hoe je kans maakt op de twee kaarten zie je in de video waar David ook instructies geeft. Je kunt het in het bericht op Facebook jouw commentaar achterlaten. Op woensdag 20 maart maakt de redactie de winnaar bekend.

Wie ben jij? Zijn al je geheimen wel van jou, of stiekem toch van een ander? Je ontdekt het tijdens deze show op 1 en 2 juni, waarin David Nathan je laat wegdromen naar een wereld vol magie.

Koop uw tickets hier: https://www.ticketkantoor.nl/shop/davidnathanSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
20.1 °
16 °
73 %
1.8kmh
99 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.