* Theater

Theater-tip: AFGESLOTEN DE MUSICAL (10+) bijna in première

Purmerend – Wellicht herinnert u zich nog de productie “Niemand houd van heksen”? De Purmerender Sem Konijn (19) brengt wederom een pareltje van een musical ten tonelen.  Op 18 en 19 maart staat de muzikale theatervoorstelling “Afgesloten” -naar script en onder regie van de jonge Sem- in de Purmaryn.

AFGESLOTEN DE MUSICAL – 10+

Niets lijkt een geweldige week op Texel in de weg te staan wanneer Dana, Mirko en de andere derdeklassers uitgelaten in de bus stappen. Tot het onwaarschijnlijke gebeurt; als ze door een tunnel rijden, vindt er een enorme explosie plaats. Dana raakt samen met Mirko afgesloten van de rest. Wat is er gebeurd? Ze moeten samen een uitweg zien te vinden voor de tunnel compleet instort. In deze race tegen de klok leren ze elkaar kennen en veranderen elkaars leven voor altijd. Kunnen ze samen een uitweg vinden voor de tunnel compleet instort?

“Afgesloten”, de musical is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Natasza Tardio. Het aangrijpende maar ook zeer actuele verhaal belooft vertaald te worden in een prachtige belevenis voor iedereen boven de 10 jaar.

De voorstelling wordt gemaakt door een professioneel team, bestaande uit onder andere Sem Konijn (regie), Jorge Verkroost (vocale leiding), Naomi Vis (choreografie), Puck de Weerd (ass. regie). De waanzinnige muziek wordt gemaakt door Shalisa van der Laan, bekend van o.a. het Junior Songfestival. Stef Heijnen-Bakker van HB Staging is verantwoordelijk voor het decorontwerp. De kostuums worden ontworpen door Ruben Breed en gemaakt door Lia Ottink. Productioneel is Jo Ha Lee Glastra (bekend van o.a. The Voice of Holland) verantwoordelijk samen met Puck de Weerd (tevens assistent regisseur).

Mis dit spektakel niet en koop snel je kaarten! Dat kan aan de kassa en via de website van theater de Purmaryn!

Op het Youtube kanaal van Afgesloten vloggen cast- en crew leden elke week een stukje van hun aandeel in de voorstelling. Daarnaast releaset Shalisa (componist) op de dag van de premiere, 18 maart 2019, haar nieuwe single “Laat me los” als soundtrack van deze voorstelling. Het nummer zit ook in de show en is hier speciaal voor geschreven. Shalisa vond het zo’n tof nummer dat ze besloot deze zelf ook uit te brengen.

Volg “Afgesloten”, de musical op social media: we hebben Facebook (@afgeslotendemusical) en Instagram (@afgeslotendemusical).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.