* Reuring 2019Purmerend

Davina Michelle op hoofdpodium Reuring Cityslam 2019

Purmerend -Op zondag 30 juni komt Davina Michelle naar het Reuring festival. Ze staat tijdens Reuring Cityslam op het hoofdpodium! Vanaf 2017 plaatste Davina Michelle elke week een cover op haar YouTube account. Ook P!nk heeft de covers van Davina opgemerkt. P!nk was zo onder de indruk van de cover van ‘What About Us’ dat Davina in het voorprogramma mag staan tijdens haar optreden op het Malieveld. 

De meeste mensen zullen Davina Michelle kennen van het programma ‘De Beste Zangers’. Ze stond met haar versie van het nummer ‘Duurt Te Lang’ 11 weken op 1 in de Nederlandse Top 40. Een nieuw record: nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Op zondag 30 juni komt Davina Michelle naar het Reuring festival. Ze staat tijdens Reuring Cityslam op het hoofdpodium!

Feest in Purmerend

Naast het door velen geliefde festivalonderdeel Reuring Cityslam kan men van nog veel meer muziek en theater genieten. Van 27-30 juni is het feest in Purmerend. Het Reuring festival begint op donderdag met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend. Op vrijdag keert de Kidzmiddag en de Latin-Salsa avond ook dit jaar terug in het Leeghwaterpark. Zaterdag begint het festival met straattheater in de binnenstad. Daarna gaat het verder met de Tribute Night in het Leeghwaterpark. Op zondag kan het publiek komen genieten van onder anderen Davina Michelle tijdens Reuring Cityslam. 

Er worden meer artiesten bekend gemaakt tijdens de Reuring Kick-Off op dinsdagavond 23 april in Pop- en Cultuurpodium P3. Voor meer informatie over de Reuring Kick-Off en het Reuring festival kan men terecht op www.reuring.com.

Luister hier het nieuwe nummer van Davina, Skyward.

En natuurlijk mag deze niet ontbreken.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.