Purmerend

Winnaar 2 kaartjes voor theatershow IDENTITY van David Nathan bekendgemaakt

Purmerend – Op 1 en 2 juni gaat voor Purmerender David Nathan (20) zijn eerste avondvullende theatershow, IDENTITY, in premiere in klein Theater ’t Stamhuis aan de Kerkstraat. David sprak verleden week uitgebreid met Regio Purmerend over zijn nieuwe theatershow die, volgens hem, verder gaat dan een standaard theatershow. “Je droomt met je ogen open. Het begint al voor je het theater inkomt en de show is nog niet afgelopen als je het theater uitgaat.” 

Hij beloofde twee kaartjes beschikbaar te stellen voor zijn nieuwe theatershow en de winnaar is bekend. Twee personen hadden het goed en David heeft zijn goochel skills gebruikt om de winnaar te selecteren. Als je hebt meegedaan, bekijk dan de video om te zien of jij de gelukkige bent. Ben jij de winnaar? David neemt contact met je op.

Relevant artikel:

David Nathan: “Mijn Magic Show gaat verder dan een standaard theatershow” (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.