Regio op Straat: “Laat een ander eens voor bij de kassa van de supermarkt”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Afgelopen week kwamen wij raadslid Kathleen Visser van Leefbaar Purmerend tegen op de Koemarkt. Een heerlijk mens met een prachtig verhaal. Thuis de zware taak om voor haar meervoudig gehandicapte zoon te zorgen en daarnaast is ze raadslid voor Leefbaar Purmerend. Ze denkt in oplossingen. “Laat een ander eens voor bij de kassa van de supermarkt. En heb een beetje respect voor je omgeving. Bij Leefbaar doen we alles samen, maar de burger staat centraal.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*