4.2 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Laat een ander eens voor bij de kassa van...

Regio op Straat: “Laat een ander eens voor bij de kassa van de supermarkt”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Afgelopen week kwamen wij raadslid Kathleen Visser van Leefbaar Purmerend tegen op de Koemarkt. Een heerlijk mens met een prachtig verhaal. Thuis de zware taak om voor haar meervoudig gehandicapte zoon te zorgen en daarnaast is ze raadslid voor Leefbaar Purmerend. Ze denkt in oplossingen. “Laat een ander eens voor bij de kassa van de supermarkt. En heb een beetje respect voor je omgeving. Bij Leefbaar doen we alles samen, maar de burger staat centraal.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.2 ° C
5.6 °
2.4 °
75 %
2.2kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
8 °
za
9 °
zo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.