* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Laat een ander eens voor bij de kassa van de supermarkt”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Afgelopen week kwamen wij raadslid Kathleen Visser van Leefbaar Purmerend tegen op de Koemarkt. Een heerlijk mens met een prachtig verhaal. Thuis de zware taak om voor haar meervoudig gehandicapte zoon te zorgen en daarnaast is ze raadslid voor Leefbaar Purmerend. Ze denkt in oplossingen. “Laat een ander eens voor bij de kassa van de supermarkt. En heb een beetje respect voor je omgeving. Bij Leefbaar doen we alles samen, maar de burger staat centraal.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.