Purmerend

Speeltuin de Speelkraam opent op zaterdag 30 maart weer het nieuwe seizoen

Purmerend – Nu de krokussen weer de grond uitschieten en het zonnetje weer meer aan kracht wint, ontwaakt ook de speeltuin in het Leeghwaterpark. De Speelkraam opent op zaterdag 30 maart vanaf 11:00 uur weer haar deuren, om alle kinderen weer hartelijk te kunnen ontvangen. Voor overige openingstijden kijkt u op www.speelkraam.nl.

Zoals inmiddels bij de meeste klanten bekent bieden zij de kinderen tijdens de eerste dag altijd wat extra’s. Dit jaar kunnen de kids voor een gering bedrag een lente knutsel maken en kunnen ze heerlijke poffertjes eten. Ook is FaceColor deze dag weer aanwezig om de kinderen tegen betaling te voorzien van een prachtige tattoo.

Nieuw dit seizoen is dat de Speelkraam geheel rookvrij is geworden. De speeltuin doet op deze wijze mee aan de actie “op weg naar een Rookvrije Generatie”. De toegangsprijs is twee euro per kind. Begeleiders zijn gratis. Een strippenkaart van vijftien strippen kost € 17,50. De exploitatie van de speeltuin wordt uit eigen financiële middelen bekostigd, sponsoren zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij het Bestuur via [email protected]

De Speelkraam is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Om de Speelkraam te kunnen blijven draaien is de vereniging daarom continue op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Opgave kan altijd via [email protected] of aan de kassa.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.