9.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomePurmerendSpeeltuin de Speelkraam opent op zaterdag 30 maart weer het nieuwe seizoen

Speeltuin de Speelkraam opent op zaterdag 30 maart weer het nieuwe seizoen

Purmerend – Nu de krokussen weer de grond uitschieten en het zonnetje weer meer aan kracht wint, ontwaakt ook de speeltuin in het Leeghwaterpark. De Speelkraam opent op zaterdag 30 maart vanaf 11:00 uur weer haar deuren, om alle kinderen weer hartelijk te kunnen ontvangen. Voor overige openingstijden kijkt u op www.speelkraam.nl.

Zoals inmiddels bij de meeste klanten bekent bieden zij de kinderen tijdens de eerste dag altijd wat extra’s. Dit jaar kunnen de kids voor een gering bedrag een lente knutsel maken en kunnen ze heerlijke poffertjes eten. Ook is FaceColor deze dag weer aanwezig om de kinderen tegen betaling te voorzien van een prachtige tattoo.

Nieuw dit seizoen is dat de Speelkraam geheel rookvrij is geworden. De speeltuin doet op deze wijze mee aan de actie “op weg naar een Rookvrije Generatie”. De toegangsprijs is twee euro per kind. Begeleiders zijn gratis. Een strippenkaart van vijftien strippen kost € 17,50. De exploitatie van de speeltuin wordt uit eigen financiële middelen bekostigd, sponsoren zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij het Bestuur via [email protected]

De Speelkraam is volledig afhankelijk van vrijwilligers. Om de Speelkraam te kunnen blijven draaien is de vereniging daarom continue op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Opgave kan altijd via [email protected] of aan de kassa.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,848FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.6 ° C
10.6 °
8.3 °
80 %
7.2kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.