Daar gaat de volgende: Op = Op Voordeelshop vraagt faillissement aan

Noord-Holland – Nadat eerder deze maand Intertoys en Cool Cat al over de kop gingen, heeft ook de Op = Op Voordeelshop faillissement aangevraagd. De winkelketen, met 141 vestigingen in Nederland, verkeert in financieel zwaar weer, kreeg het personeel vandaag te horen.

Noord-Holland heeft twaalf filialen van de Op = Op Voordeelshop. Die staan in Den Helder, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Beverwijk, Zaandam, Haarlem (twee keer), Amsterdam (twee keer) en Bussum. In Purmerend heeft de keten een filiaal aan de Hoogstraat.

Keten

De winkelketen bestaat 22 jaar en is vooral bekend door het verkopen van A-merken van verzorgings- en huishoudproducten tegen lage prijzen. Twee jaar geleden nam de winkelketen nog 31 winkels van Blokker over, mede met het oog op het doel om driehonderd winkels in Nederland te hebben.

Bij Op=Op Voordeelshop werken zo’n 1.000 mensen.

Update: Cadeaukaarten kunnen nog worden ingeleverd in de winkels. De verwachting is dat het faillissement dinsdag 26 maart wordt uitgesproken waarna de winkels tot nader order open zullen blijven.

Update dinsdag 26 maart: Op=Op Voordeelshop is definitief failliet. Dat heeft de rechtbank Noord-Nederland in Assen vandaag bepaald.

Bron: NH-Nieuws

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*