Purmerend

Daar gaat de volgende: Op = Op Voordeelshop vraagt faillissement aan

Noord-Holland – Nadat eerder deze maand Intertoys en Cool Cat al over de kop gingen, heeft ook de Op = Op Voordeelshop faillissement aangevraagd. De winkelketen, met 141 vestigingen in Nederland, verkeert in financieel zwaar weer, kreeg het personeel vandaag te horen.

Noord-Holland heeft twaalf filialen van de Op = Op Voordeelshop. Die staan in Den Helder, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Beverwijk, Zaandam, Haarlem (twee keer), Amsterdam (twee keer) en Bussum. In Purmerend heeft de keten een filiaal aan de Hoogstraat.

Keten

De winkelketen bestaat 22 jaar en is vooral bekend door het verkopen van A-merken van verzorgings- en huishoudproducten tegen lage prijzen. Twee jaar geleden nam de winkelketen nog 31 winkels van Blokker over, mede met het oog op het doel om driehonderd winkels in Nederland te hebben.

Bij Op=Op Voordeelshop werken zo’n 1.000 mensen.

Update: Cadeaukaarten kunnen nog worden ingeleverd in de winkels. De verwachting is dat het faillissement dinsdag 26 maart wordt uitgesproken waarna de winkels tot nader order open zullen blijven.

Update dinsdag 26 maart: Op=Op Voordeelshop is definitief failliet. Dat heeft de rechtbank Noord-Nederland in Assen vandaag bepaald.

Bron: NH-Nieuws

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.