* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Als ik jou zie moet ik altijd lachen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze week kijken we naar de ondernemers in onze stad. Gewoon om te kijken wie de mensen zijn die een winkel in onze stad bestieren. Foto Looman in de Strada is al 53 jaar de toonaangevende fotowinkel uit Purmerend. Altijd goed advies. Altijd mooie en professionele camera’s en accessoires. Zijn assortiment is geweldig en zeer uitgebreid.  De eigenaar Edwin Looman is ook altijd goedlachs en vriendelijk. “Onze spullen hebben internetprijzen, wij zijn niet duurder, maar hebben wel de service die je mag verwachten van een fotozaak.” Foto Looman heeft altijd de laagste prijs garantie. Onder zijn klanten zijn veel profs, maar ook hele goede amateurfotografen. Voor de aankomende vakantie heeft hij een goede tip “Met de nieuwe GoPro Hero7 zijn je beelden altijd retestrak.”

Check die website: https://www.fotolooman.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.