Regio op Straat: “Als ik jou zie moet ik altijd lachen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze week kijken we naar de ondernemers in onze stad. Gewoon om te kijken wie de mensen zijn die een winkel in onze stad bestieren. Foto Looman in de Strada is al 53 jaar de toonaangevende fotowinkel uit Purmerend. Altijd goed advies. Altijd mooie en professionele camera’s en accessoires. Zijn assortiment is geweldig en zeer uitgebreid.  De eigenaar Edwin Looman is ook altijd goedlachs en vriendelijk. “Onze spullen hebben internetprijzen, wij zijn niet duurder, maar hebben wel de service die je mag verwachten van een fotozaak.” Foto Looman heeft altijd de laagste prijs garantie. Onder zijn klanten zijn veel profs, maar ook hele goede amateurfotografen. Voor de aankomende vakantie heeft hij een goede tip “Met de nieuwe GoPro Hero7 zijn je beelden altijd retestrak.”

Check die website: https://www.fotolooman.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*