5.8 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Als ik jou zie moet ik altijd lachen"

Regio op Straat: “Als ik jou zie moet ik altijd lachen”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze week kijken we naar de ondernemers in onze stad. Gewoon om te kijken wie de mensen zijn die een winkel in onze stad bestieren. Foto Looman in de Strada is al 53 jaar de toonaangevende fotowinkel uit Purmerend. Altijd goed advies. Altijd mooie en professionele camera’s en accessoires. Zijn assortiment is geweldig en zeer uitgebreid.  De eigenaar Edwin Looman is ook altijd goedlachs en vriendelijk. “Onze spullen hebben internetprijzen, wij zijn niet duurder, maar hebben wel de service die je mag verwachten van een fotozaak.” Foto Looman heeft altijd de laagste prijs garantie. Onder zijn klanten zijn veel profs, maar ook hele goede amateurfotografen. Voor de aankomende vakantie heeft hij een goede tip “Met de nieuwe GoPro Hero7 zijn je beelden altijd retestrak.”

Check die website: https://www.fotolooman.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.8 ° C
7.8 °
3.9 °
80 %
5.8kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.