112

Straatroof bij station Purmerend – politie zoekt getuigen

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot een straatroof die plaatsvond in het tunneltje bij het NS-station aan de Stationsweg in Purmerend in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 maart 2019.

Omstreeks 00.30 uur liep een 26-jarige man vanaf het station, door het tunneltje in de richting van het centrum. In het tunneltje kwam hij twee mannen tegen die hem beet pakten en bedreigden met een wapen. Het slachtoffer wist echter los te komen. Hij rende weg in de richting van het centrum. Bij de straatroof werd niets buit gemaakt. Ook raakte niemand gewond.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Er werden echter geen verdachte personen meer aangetroffen.

De verdachten zijn blanke mannen, ongeveer 25 jaar oud, slank postuur en met een lengte van 1,85 meter. Beide hadden kort donker haar. De ene droeg een donkerkleurige jas van Candian Goose en een blauwe spijkerbroek. De andere had een zwart trainingspak aan.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Zaaknummer: 2019057248

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.