Bellevue verkocht, historisch karakter blijft behouden

Purmerend – Bellevue aan het Tramplein is verkocht, dat laat de verkopende makelaar Visser Makelaardij vandaag aan Regio Purmerend weten. Wie de toekomstige eigenaar is, zal over een maand of twee bekend worden gemaakt. Wel laat de makelaar weten dat het historisch karakter van het pand bewaard zal blijven.

“Er zijn heel veel geïnteresseerden geweest die een bod hebben uitgebracht”, meldt Pieter Visser van Visser Makelaardij. “De verkopende partij Intermaris had strenge voorwaarden gesteld bij de verkoop. Zo moest het historische karakter, waaronder de gevel en countouren, van het pand bewaard blijven. De verkoop ging op basis van gunning, wij hebben dus gekeken welke koper het beste bij het object past.”

Er gaat nog even overheen voordat er bekend kan worden gemaakt wie het pand gekocht heeft, maar de makelaar weet zeker dat het een goede partij is. “De koper is begaan met het pand en heeft ingestemd met de verkoopvoorwaarden. Hoewel Bellevue geen rijks- of gemeentelijk monument is, vinden we het allemaal belangrijk dat Bellevue en het pand aan de andere zijde, samen de historische toegangspoort naar Purmerend blijven vormen.”

De afwikkeling van de verkoop duurt naar schatting nog 6-8 weken. Hierna berichten wij verder over de plannen omtrent Bellevue.

Relevant artikel:

Hotel Bellevue gaat in de verkoop

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*