8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomePurmerendBellevue verkocht, historisch karakter blijft behouden

Bellevue verkocht, historisch karakter blijft behouden

Purmerend – Bellevue aan het Tramplein is verkocht, dat laat de verkopende makelaar Visser Makelaardij vandaag aan Regio Purmerend weten. Wie de toekomstige eigenaar is, zal over een maand of twee bekend worden gemaakt. Wel laat de makelaar weten dat het historisch karakter van het pand bewaard zal blijven.

“Er zijn heel veel geïnteresseerden geweest die een bod hebben uitgebracht”, meldt Pieter Visser van Visser Makelaardij. “De verkopende partij Intermaris had strenge voorwaarden gesteld bij de verkoop. Zo moest het historische karakter, waaronder de gevel en countouren, van het pand bewaard blijven. De verkoop ging op basis van gunning, wij hebben dus gekeken welke koper het beste bij het object past.”

Er gaat nog even overheen voordat er bekend kan worden gemaakt wie het pand gekocht heeft, maar de makelaar weet zeker dat het een goede partij is. “De koper is begaan met het pand en heeft ingestemd met de verkoopvoorwaarden. Hoewel Bellevue geen rijks- of gemeentelijk monument is, vinden we het allemaal belangrijk dat Bellevue en het pand aan de andere zijde, samen de historische toegangspoort naar Purmerend blijven vormen.”

De afwikkeling van de verkoop duurt naar schatting nog 6-8 weken. Hierna berichten wij verder over de plannen omtrent Bellevue.

Relevant artikel:

Hotel Bellevue gaat in de verkoopSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.