8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home112Getuigenoproep: Purmerendse motorrijder zwaar gewond bij ongeval Hemweg

Getuigenoproep: Purmerendse motorrijder zwaar gewond bij ongeval Hemweg

Amsterdam – In de vroege ochtend van dinsdag 26 maart 2019 vond er op de Hemweg in Amsterdam een verschrikkelijk ongeval plaats. Omstreeks 05:30 uur kwam een Purmerendse motorrijder in botsing met een personenauto. De Purmerender ligt nog in levensbedreigende situatie in het ziekenhuis.

De politie publiceerde vandaag een getuigenoproep, welke u hieronder leest. Getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

#delen wordt gewaardeerd


GETUIGENOPROEP

In de vroege ochtend van dinsdag 26 maart 2019 heeft rond 05:30 uur een aanrijding plaatsgevonden in het Westelijk Havengebied. Op de Nieuwe Hemweg kwamen ter hoogte van de Methaanweg een personenwagen en een motorfiets met elkaar in aanrijding. Het Team Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) is aan beide kanten van de weg gestart met het onderzoek en roept eventuele getuigen op zich te melden.

De motorrijder is na reanimatie door hulpverleners in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de personenauto is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Dit is standaardprocedure bij een ernstige aanrijding. Het betreft een 51-jarige man uit Schagen.

Getuigen en camerabeelden gezocht

Mochten er getuigen zijn die nog niet hebben gesproken met de politie, dan worden zij verzocht alsnog contact op te nemen via 0900-8844. Ook mensen die eventuele (dashcam)beelden hebben, worden gevraagd contact op te nemen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
76 %
3.1kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.