112

Getuigenoproep: Purmerendse motorrijder zwaar gewond bij ongeval Hemweg

Amsterdam – In de vroege ochtend van dinsdag 26 maart 2019 vond er op de Hemweg in Amsterdam een verschrikkelijk ongeval plaats. Omstreeks 05:30 uur kwam een Purmerendse motorrijder in botsing met een personenauto. De Purmerender ligt nog in levensbedreigende situatie in het ziekenhuis.

De politie publiceerde vandaag een getuigenoproep, welke u hieronder leest. Getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

#delen wordt gewaardeerd


GETUIGENOPROEP

In de vroege ochtend van dinsdag 26 maart 2019 heeft rond 05:30 uur een aanrijding plaatsgevonden in het Westelijk Havengebied. Op de Nieuwe Hemweg kwamen ter hoogte van de Methaanweg een personenwagen en een motorfiets met elkaar in aanrijding. Het Team Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) is aan beide kanten van de weg gestart met het onderzoek en roept eventuele getuigen op zich te melden.

De motorrijder is na reanimatie door hulpverleners in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de personenauto is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Dit is standaardprocedure bij een ernstige aanrijding. Het betreft een 51-jarige man uit Schagen.

Getuigen en camerabeelden gezocht

Mochten er getuigen zijn die nog niet hebben gesproken met de politie, dan worden zij verzocht alsnog contact op te nemen via 0900-8844. Ook mensen die eventuele (dashcam)beelden hebben, worden gevraagd contact op te nemen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.