Regio op Straat: “Mijn vader is een topvader, een mafkees, een vriend”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze week kijken we naar de ondernemers in onze stad. Gewoon om te kijken wie de mensen zijn die een winkel in onze stad bestieren. Juwelier Brouwers is al 65 jaar een familiebedrijf. Marc Brouwers behoort tot de derde generatie die het bedrijf met passie voortzet. Bij juwelier Brouwers staat de klant voorop en de service centraal. Ooit begonnen in Amsterdam Oost. Voortgezet door zijn vader, Michael Brouwers. Deze juweliersfamilie kenmerkt zich door vakkennis en souplesse. Ondernemers pur sang. “Mijn vader is een: gekke, lieve, aparte, maar bovenal geweldige vader. Als ik ga tennissen dan komt hij drie kwartier later omdat hij denkt, ‘het loopt toch wel uit.’ Maar hij is er wel altijd.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*