* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Mijn vader is een topvader, een mafkees, een vriend”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze week kijken we naar de ondernemers in onze stad. Gewoon om te kijken wie de mensen zijn die een winkel in onze stad bestieren. Juwelier Brouwers is al 65 jaar een familiebedrijf. Marc Brouwers behoort tot de derde generatie die het bedrijf met passie voortzet. Bij juwelier Brouwers staat de klant voorop en de service centraal. Ooit begonnen in Amsterdam Oost. Voortgezet door zijn vader, Michael Brouwers. Deze juweliersfamilie kenmerkt zich door vakkennis en souplesse. Ondernemers pur sang. “Mijn vader is een: gekke, lieve, aparte, maar bovenal geweldige vader. Als ik ga tennissen dan komt hij drie kwartier later omdat hij denkt, ‘het loopt toch wel uit.’ Maar hij is er wel altijd.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.