9.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Mijn vader is een topvader, een mafkees, een vriend"

Regio op Straat: “Mijn vader is een topvader, een mafkees, een vriend”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze week kijken we naar de ondernemers in onze stad. Gewoon om te kijken wie de mensen zijn die een winkel in onze stad bestieren. Juwelier Brouwers is al 65 jaar een familiebedrijf. Marc Brouwers behoort tot de derde generatie die het bedrijf met passie voortzet. Bij juwelier Brouwers staat de klant voorop en de service centraal. Ooit begonnen in Amsterdam Oost. Voortgezet door zijn vader, Michael Brouwers. Deze juweliersfamilie kenmerkt zich door vakkennis en souplesse. Ondernemers pur sang. “Mijn vader is een: gekke, lieve, aparte, maar bovenal geweldige vader. Als ik ga tennissen dan komt hij drie kwartier later omdat hij denkt, ‘het loopt toch wel uit.’ Maar hij is er wel altijd.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.9 ° C
11.2 °
8.9 °
64 %
3.6kmh
100 %
do
9 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.