112

Vrouw uit Purmerend ernstig gewond door spookrijder op A7

Zaandam – Zondagochtend veroorzaakte een spookrijder rond 05.00 uur een ernstig ongeval op de A7 bij Zaandam.

Een 40-jarige bestuurder uit Beverwijk reed met zijn busje in de richting van Zaanstad en zag de spookrijder op zich afkomen. Er ontstond een aanrijding waarbij het busje over de kop sloeg en over de vangrail op de andere rijbaan terecht kwam. De bestuurder van het busje raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn passagier, een vrouw uit Purmerend, liep ernstig letsel op. Ook zij werd naar het ziekenhuis vervoerd.

De spookrijder, een 39-jarige man uit Amsterdam, werd na controle in het ziekenhuis aangehouden voor onder andere het rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Zaandijk.

Zijn twee passagiers die achterin zaten werden met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Dit zijn een 45-jarige man uit Amsterdam en een 43-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. De bijrijder van de verdachte, een 20-jarige man uit Zaandam liep verder geen letsel op.

 

Bron -Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.