12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePolitiekRaadslid Ruben van Kuik blijft voor de SP in de gemeenteraad

Raadslid Ruben van Kuik blijft voor de SP in de gemeenteraad

Purmerend – Van Kuik blijft voor de SP in de gemeenteraad.  Daartoe heeft hij besloten naar aanleiding van een gesprek met de leden. Toen vader en zoon Buskoop hadden besloten om met hun zetels uit de partij de stappen was er onduidelijkheid ontstaan over wat de vervolgstappen van van Kuik zouden zijn.

“Toen ik het hoorde heb ik er eigenlijk geen moment aan getwijfeld. Naar mijn mening is een zetel niet van jezelf maar van de mensen die je vertegenwoordigt, de mensen die op je partij hebben gestemd. De leden van onze afdeling hebben jarenlang keihard gewerkt om klaar te zijn om mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen en tijdens de campagne hebben ze hard gestreden voor de kandidaten. Zij worden nu simpelweg de rug toegekeerd. Als je onderling een geschil hebt dan ga je daar samen over in gesprek om het op te lossen. Er met zetels vandoor gaan en proberen zoveel mogelijk schaden aan te richten, bijvoorbeeld door de Facebookpagina te kapen en te verwijderen is gewoon ronduit fout. Ik vind het jammer dat het zo is gegaan, maar ik wens vader en zoon Buskoop succes met hun nieuwe partij. Wij gaan nu gewoon verder met het vertegenwoordigen van onze kiezers.”

Namens het partijbestuur van de SP Purmerend reageert Maxim Burlini opgelucht in een korte telefonische reactie aan Regio Purmerend. “Ik ben gewoon ontzettend blij dat Van Kuik graag een gesprek wilde. Het was een positief en open bespreking. Ik ben vooral heel blij dat we weer vooruit kunnen. En dat we ons weer kunnen focussen op onze acties”.

SP Purmerend is door alle perikelen wel haar Facebookpagina kwijtgeraakt. Geïnteresseerden kunnen hier de nieuwe pagina weer liken.

 

Relevante artikelen:

2 raadsleden SP Purmerend stappen uit partij

Vader en zoon keren SP rug toe en gaan verder als Gemeentebelangen PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.