Het mysterie van de gevonden trouwring

Purmerend – De trouwring ligt al een paar dagen op het bureau van een medewerker van het AOP aan het Gouw. Ondanks diverse pogingen van deze medewerker om de eigenaar te vinden is dit tot op heden nog niet gelukt. 

De ring is gevonden voor de deur van het AOP aan het Gouw in Purmerend. De inscripties in de ring zijn, door het slijten van de ring, moeilijk te lezen. In ieder geval is er een datum zichtbaar. 4/8, 4 augustus. Wij zoeken de eigenaar van de ring omdat we vermoeden dat hier een verhaal achter zit maar natuurlijk ook omdat we denken dat deze een emotionele waarde heeft voor de drager. Hoe kan het dat je een trouwring verliest? Wat heeft er nu in de ring gestaan? Mocht u weten van wie de trouwring is, dan horen wij dat graag op redactie@regiopurmerend.nl.

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*