11.6 C
Purmerend
dinsdag 11 juni 2024
HomePurmerendHet mysterie van de gevonden trouwring

Het mysterie van de gevonden trouwring

Purmerend – De trouwring ligt al een paar dagen op het bureau van een medewerker van het AOP aan het Gouw. Ondanks diverse pogingen van deze medewerker om de eigenaar te vinden is dit tot op heden nog niet gelukt. 

De ring is gevonden voor de deur van het AOP aan het Gouw in Purmerend. De inscripties in de ring zijn, door het slijten van de ring, moeilijk te lezen. In ieder geval is er een datum zichtbaar. 4/8, 4 augustus. Wij zoeken de eigenaar van de ring omdat we vermoeden dat hier een verhaal achter zit maar natuurlijk ook omdat we denken dat deze een emotionele waarde heeft voor de drager. Hoe kan het dat je een trouwring verliest? Wat heeft er nu in de ring gestaan? Mocht u weten van wie de trouwring is, dan horen wij dat graag op [email protected].

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,935FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
11.6 ° C
13.3 °
10 °
73 %
1.3kmh
17 %
di
13 °
wo
14 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.