Purmerend

Het mysterie van de gevonden trouwring

Purmerend – De trouwring ligt al een paar dagen op het bureau van een medewerker van het AOP aan het Gouw. Ondanks diverse pogingen van deze medewerker om de eigenaar te vinden is dit tot op heden nog niet gelukt. 

De ring is gevonden voor de deur van het AOP aan het Gouw in Purmerend. De inscripties in de ring zijn, door het slijten van de ring, moeilijk te lezen. In ieder geval is er een datum zichtbaar. 4/8, 4 augustus. Wij zoeken de eigenaar van de ring omdat we vermoeden dat hier een verhaal achter zit maar natuurlijk ook omdat we denken dat deze een emotionele waarde heeft voor de drager. Hoe kan het dat je een trouwring verliest? Wat heeft er nu in de ring gestaan? Mocht u weten van wie de trouwring is, dan horen wij dat graag op [email protected].

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.