Purmerend

Sem mag niet dansen in de Big-Bazar

Purmerend – Wij houden Sem en zijn vrienden al een tijdje in de gaten op zijn YouTube kanaal. Sem is soms best wel brutaal maar altijd met het hart op de goede plek. Zijn YouTube kanaal is groeiende en heeft al 580 abonnees. Hij gooide net weer een YouTube filmpje online waarin hij en zijn vrienden aan het dansen zijn in de Big-Bazar in het Eggert Winkelcentrum. 

Uiteindelijk wordt hij samen met zijn vrienden de Big-Bazar uitgezet want hij maakte het ongetwijfeld te bont. “Dit was weer een korte video want ik was even aan het kloten in de stad.”

In een eerdere video op zijn kanaal ging Sem op zoek naar het antwoord op de vraag “Met wat mag jou zoon/dochter later niet thuis komen?” Hier plopt hij “heel brutaal” de microfoon onder de neus van het winkelend publiek in winkelcentrum Weidevenne. Wij zijn fan van Sem en zijn team.

Doen wij nog even een oproep aan Sem en zijn vrienden. Neem even contact met ons op. Dan gaan we samen met Foto Looman eens kijken of de uitrusting nog beter kan en kunnen wij gezamenlijk eens kijken of de items nog beter gemaakt kunnen worden. Want Sem, zeg eens eerlijk, de muziekstukjes die je er momenteel doorheen edit zijn echt niet te pruimen.

Bekijk het kanaal van Sem en zijn vrienden hier: https://www.youtube.com/channel/UCXvf5dvIXG0yqZgcChBCQZg/videos

Inmiddels heeft Sem en zijn team contact opgenomen met de redactie en maakte Sem onderstaande video.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.