* Goede doelenEvenement

Guinness World Records Indoor Skiën in Landsmeer voor KWF kankerbestrijding

Landsmeer – Op vrijdagavond 12 april 2019 start bij Skiindoor Landsmeer een poging om een Guinness World Records ‘langste afstand indoor skiën’ te vestigen. Vier skileraren skiën in ieder geval 24 uur lang om de beurt minimaal 30 minuten. Dit alles om aandacht te krijgen en geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes KWF kankerbestrijding. Burgemeester van Landsmeer, Anne Lize van der Stoel, zal om 19.30 uur het startsein geven.

Marko van Brummelen, Haaike Visser, Evelien Zengerink en Susanne Visser starten de recordpoging op vrijdagavond 12 april om 19.30 uur. Op een baansnelheid van bijna 20 kilometer per uur, moeten zij bijna 24 uur lang om de beurt aaneengesloten skiën om een afstand van minimaal 400 kilometer te halen. De recordpoging zenden we live uit via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/skiindoor/.

Uitdaging

Rolf eigenaar van de skischool: “In een skiles laten we skiërs maximaal 10 minuten achter elkaar skiën, want het is behoorlijk intensief. Nu moeten we zelf een half uur skiën, dus je kunt je voorstellen dat het best een opgave is. We dagen ervaren indoorbaan skiërs om mee te skiën tijdens deze recordpoging. Voor € 10,- mag je een half uur non stop “work out” skiën op de naastgelegen baan. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar Alpe d’HuZes KWF Kankerbestrijding. Bel ons op 020 694 4594 voor meer info of om een half uur skiën te reserveren op 12 april tussen 20.00 – 22.00 uur of 13 april 2019 van 10.00 – 17.00 uur, let op vol=vol”

Gratis skiles
Rolf: “Ons sponsoren mag natuurlijk ook. Je maakt dan kans op drie gratis Indoor skilessen in onze skischool ter waarde van € 96,-. Ieder donatiebedrag is welkom en kan je rechtstreeks overmaken aan ons team via de officiele website van Alpe ‘d Huzes https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/team-for-everest Maak dit bedrag voor 26 april 2019 over, zet erbij dat je onze recordpoging steunt en vul uiteraard een correct e-mail adres in. Je hoeft de gegevens niet zichtbaar te publiceren, wij krijgen een melding van de donaties en nemen na 26 april per mail contact op met de winnaar.”

Aanmoedigen

Wil je het team tijdens de recordpoging komen aanmoedigen? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 13 april tussen 10 en 17 uur bij Skiindoor Landsmeer, Zuideinde 74M in Landsmeer.

 

.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.