* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Toen was geluk heel gewoon. Ik hou van Hollandse humor”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

De heer Tanner is winkelmanager van de AY Supermarkt in Purmerend. Dat doet hij met heel veel plezier en toewijding. Hij vertelde ons over zijn passie voor humor, “Toen was geluk heel gewoon”. Als hij na een dag van hard werken thuiskomt, ontspant hij zich graag een een aflevering uit deze hilarische serie. Tachtig procent van zijn klanten is Nederlands en daar is hij heel blij mee. Steeds meer mensen weten de weg naar zijn ruim gesorteerde winkel te vinden. De slagerij staat onder strenge richtlijnen en controle en alles is Halal geslacht. “Ons vlees is uiterst nauwkeurig gekozen en we kopen alleen van de beste slachthuizen.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.