8.1 C
Purmerend
vrijdag 8 december 2023
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Toen was geluk heel gewoon. Ik hou van Hollandse...

Regio op Straat: “Toen was geluk heel gewoon. Ik hou van Hollandse humor”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

De heer Tanner is winkelmanager van de AY Supermarkt in Purmerend. Dat doet hij met heel veel plezier en toewijding. Hij vertelde ons over zijn passie voor humor, “Toen was geluk heel gewoon”. Als hij na een dag van hard werken thuiskomt, ontspant hij zich graag een een aflevering uit deze hilarische serie. Tachtig procent van zijn klanten is Nederlands en daar is hij heel blij mee. Steeds meer mensen weten de weg naar zijn ruim gesorteerde winkel te vinden. De slagerij staat onder strenge richtlijnen en controle en alles is Halal geslacht. “Ons vlees is uiterst nauwkeurig gekozen en we kopen alleen van de beste slachthuizen.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.1 ° C
8.9 °
7.2 °
85 %
4.9kmh
94 %
vr
9 °
za
10 °
zo
9 °
ma
10 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.