Regio op Straat: “Toen was geluk heel gewoon. Ik hou van Hollandse humor”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

De heer Tanner is winkelmanager van de AY Supermarkt in Purmerend. Dat doet hij met heel veel plezier en toewijding. Hij vertelde ons over zijn passie voor humor, “Toen was geluk heel gewoon”. Als hij na een dag van hard werken thuiskomt, ontspant hij zich graag een een aflevering uit deze hilarische serie. Tachtig procent van zijn klanten is Nederlands en daar is hij heel blij mee. Steeds meer mensen weten de weg naar zijn ruim gesorteerde winkel te vinden. De slagerij staat onder strenge richtlijnen en controle en alles is Halal geslacht. “Ons vlees is uiterst nauwkeurig gekozen en we kopen alleen van de beste slachthuizen.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*