* Middenbeemster112

Meisje in Middenbeemster gewond door luchtbuks

Middenbeemster – Zondagmiddag omstreeks half vier is aan de Bernardus Hollanderstraat in Middenbeemster een meisje geraakt door een luchtbukskogeltje.

Het meisje kwam thuis op de genoemde straat toen haar ouders een wondje zagen. In eerste instantie wisten zij niet wat het was, maar al snel bleek het wondje het resultaat van een kogeltje uit een luchtdrukwapen. “Opeens voelde zij iets op haar arm. We weten niet wie er geschoten heeft,” zegt de politie. Het meisje speelde bij de school De Blauwe Morgenster, in dezelfde straat, laat de politie weten. Zij is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.