EvenementPurmerend

Ongekend spektakel op 13 april tijdens Mode en Meer evenement (video)

Purmerend – De dames van Ongekend Purmerend, Marianne en Karin, zijn er al weer een tijdje mee bezig. Ze maken zich klaar voor de tweede editie van het Mode en Meer evenement in de Lutherse Kerk tijdens Paasbest Purmerend op 13 april 2019. Verleden jaar was zo’n succes dat ze besloten hebben om het dit jaar weer te gaan organiseren. 

Marianne zal dit jaar wederom het evenement gaan presenteren. “We hebben de puntjes op de i kunnen zetten en we hebben ervoor gezorgd dat het nog leuker wordt dan vorig jaar.”, zegt Marianne. “Zet hem in je agenda aanstaande zaterdag 13 april 2019 van 12:30 tot 15:30 uur in de Lutherse Kerk in de Hoogstraat”

“In drie uur tijd hebben we Mode en Meer, entertainment, hapjes en heel veel cadeau’s om weg te geven. Het wordt weer een mooi evenement”, geeft Karin aan. “Het evenement staat met de bijdrage van 65 bedrijven al flink in de steigers. Wees er vroeg bij want vol is vol.” De toegang is gratis.

Volg Ongekend Purmerend op Facebook en Instagram voor de dagelijkse updates. 

[Elite_video_player id=”10″]

 

Modepresentatie : 

Sport 2000/Sneakers, Iterson Sport, Old Stable, De Babyboutiek, Blossom Fashion & Lifestyle, The Athlete’s Foot, B.Free, InStyle Women’s Fashion/En Vogue, Bijoutiek, Sensi & Envy Brandstore, High5 Fashion, Love & Fashion Boutique, Ladies Fortune, Giovani Mode, Bram Mannenmode, Casual Chic Mode, Outfit, M&N Bodyfashion, De Bruidszaak, Shoeby, Van Vuuren Mode, Studio Pril Geluk.

Prijzen beschikbaar gekregen van :

Shoe en Sneaker Outlet, Het Leesteken, Extension Bar, Casual Chic Mode, Giovani Mode, Deitmers Mannenmode, Deitmers Select, Ladies Fortune, Linnen en Zo, Sensi en Envy Brandstore, No.43 Home en Lifestyle, Brenda Petit Cafe, Berging Brouwerij, Outfit, Creatique, 3 Musketiers, Bijoutiek, B.Free, Milox, The Athlete’s Foot, Blossom Fashion & Lifestyle, Jan Ruis Herenmode, Rituals, De Wereld Winkel, Koffie en Zo, Kappers Inc. Pretty One, Maddox, Fred’s Atelier, Slagerij Klaasse Bos, Yogastudio See You.

Hapjes beschikbaar gesteld door :

Brasserie Zomaar, Lemon Leaf, Arissa Thai Restaurant, Biercafe De Bonte Koe, ‘t Hoedje van de koningin. Viswinkel Sier en Jonk, Grand Cafe de Purmaryn, Tabasco, Kriti, Eterij Effe Anders, Bakkerij Harry de Groot, Brownies & Downies, Vishandel Schilder, Brasa Bar & Kitchen, Banketbakkerij Mastenbroek, Restaurant Fenicie, I love Sushi, De Balustrade.

Artiesten :

David Nathan, illusionist, Georges Lotze, zanger Voice Senior finalist en Gillyan.

Relevant artikel:

PAASBEST in de Purmerendse binnenstad (13/14 april)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.