Ongekend spektakel op 13 april tijdens Mode en Meer evenement (video)

Purmerend – De dames van Ongekend Purmerend, Marianne en Karin, zijn er al weer een tijdje mee bezig. Ze maken zich klaar voor de tweede editie van het Mode en Meer evenement in de Lutherse Kerk tijdens Paasbest Purmerend op 13 april 2019. Verleden jaar was zo’n succes dat ze besloten hebben om het dit jaar weer te gaan organiseren. 

Marianne zal dit jaar wederom het evenement gaan presenteren. “We hebben de puntjes op de i kunnen zetten en we hebben ervoor gezorgd dat het nog leuker wordt dan vorig jaar.”, zegt Marianne. “Zet hem in je agenda aanstaande zaterdag 13 april 2019 van 12:30 tot 15:30 uur in de Lutherse Kerk in de Hoogstraat”

“In drie uur tijd hebben we Mode en Meer, entertainment, hapjes en heel veel cadeau’s om weg te geven. Het wordt weer een mooi evenement”, geeft Karin aan. “Het evenement staat met de bijdrage van 65 bedrijven al flink in de steigers. Wees er vroeg bij want vol is vol.” De toegang is gratis.

Volg Ongekend Purmerend op Facebook en Instagram voor de dagelijkse updates. 

 

Modepresentatie : 

Sport 2000/Sneakers, Iterson Sport, Old Stable, De Babyboutiek, Blossom Fashion & Lifestyle, The Athlete’s Foot, B.Free, InStyle Women’s Fashion/En Vogue, Bijoutiek, Sensi & Envy Brandstore, High5 Fashion, Love & Fashion Boutique, Ladies Fortune, Giovani Mode, Bram Mannenmode, Casual Chic Mode, Outfit, M&N Bodyfashion, De Bruidszaak, Shoeby, Van Vuuren Mode, Studio Pril Geluk.

Prijzen beschikbaar gekregen van :

Shoe en Sneaker Outlet, Het Leesteken, Extension Bar, Casual Chic Mode, Giovani Mode, Deitmers Mannenmode, Deitmers Select, Ladies Fortune, Linnen en Zo, Sensi en Envy Brandstore, No.43 Home en Lifestyle, Brenda Petit Cafe, Berging Brouwerij, Outfit, Creatique, 3 Musketiers, Bijoutiek, B.Free, Milox, The Athlete’s Foot, Blossom Fashion & Lifestyle, Jan Ruis Herenmode, Rituals, De Wereld Winkel, Koffie en Zo, Kappers Inc. Pretty One, Maddox, Fred’s Atelier, Slagerij Klaasse Bos, Yogastudio See You.

Hapjes beschikbaar gesteld door :

Brasserie Zomaar, Lemon Leaf, Arissa Thai Restaurant, Biercafe De Bonte Koe, ‘t Hoedje van de koningin. Viswinkel Sier en Jonk, Grand Cafe de Purmaryn, Tabasco, Kriti, Eterij Effe Anders, Bakkerij Harry de Groot, Brownies & Downies, Vishandel Schilder, Brasa Bar & Kitchen, Banketbakkerij Mastenbroek, Restaurant Fenicie, I love Sushi, De Balustrade.

Artiesten :

David Nathan, illusionist, Georges Lotze, zanger Voice Senior finalist en Gillyan.

Relevant artikel:

PAASBEST in de Purmerendse binnenstad (13/14 april)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*