7.9 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomeadvertorialBedrijf uitgelicht - De oplossing tegen maden/vliegen in uw containers

Bedrijf uitgelicht – De oplossing tegen maden/vliegen in uw containers

Het was een regenachtige middag ergens in februari toen de bel ging bij één van onze redactieleden. Aan de deur stond Kenny Langereis. De 30-jarige marketeer ging de deuren langs om abonnementen op containerreiniging te verkopen. Het verhaal was interessant, ik nam een kaartje in ontvangst en beloofde hem, na overleg met manlief, terug te bellen.

Kenny liep door de regen richting de buren. En ik dacht: dit moet ook anders kunnen. Ik opende de deur weer en nodigde hem uit voor een bak koffie. Tijdens de kop koffie bedachten we een speciale lezersactie voor alle lezers van Regio Purmerend.

Maden en vliegen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat er weer een periode aankomt van geuroverlast, maden en vliegen in de containers. De oplossing zit hem in goede hygiëne. Zelf bakken schoonmaken is niet het leukste klusje. Bovendien is het afvalwater -met schoonmaak- of bleekmiddelen- belastend voor het milieu.

Met dit systeem worden de containers in de reinigingswagen schoongemaakt. Eerst wordt de container onder hoge druk gereinigd, zonder dat het milieu met afvalwater wordt belast. Daarna wordt de kliko gecoat. Deze speciale coating -volledig biologisch afbreekbaar- geeft vliegen en maden geen kans meer.

De GFT en grijze container worden beiden 12 keer per jaar gereinigd. Dit gebeurt op een dag dat de bakken worden geleegd. U hoeft uw container dus niet apart aan te bieden.

Lezersactie

Speciaal voor de lezers van Regio Purmerend is er speciale aanbieding in het leven geroepen.

Voor de aanbiedingsprijs van 89 euro (in plaats van 120 euro) worden uw GFT- en restafvalcontainer beiden 12 keer per jaar gereinigd en voorzien van een coating.

Heeft u interesse? Laat dan uw gegevens achter op www.regiopurmerend.nl/kliko.

Kenny neemt dan contact met u op.

Kenny Langereis

Solver of Marketing



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.9 ° C
8.9 °
6.7 °
77 %
5.4kmh
100 %
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.