* Edam-Volendam112

Zweedse toerist gewond bij ongeluk met beweegbaar paaltje

Volendam – Een Zweedse toerist is vanavond gewond geraakt bij een ongeluk op het Noordeinde in Volendam. De Zweed reed op een beweegbare paal, een zogenaamde Bollard.

De beweegbare paaltjes aan het Noordeinde kunnen alleen gebruikt worden door bestemmingsverkeer naar de dijk in Volendam en voor bezoekers van Hotel Spaander. Het paaltje was voor een voorligger omlaag gegaan waarna de Zweden ook doorreden. Het paaltje kwam na het eerste voertuig omhoog en klapte op de onderkant van de auto van de Zweden.

Eén toerist raakte gewond omdat de auto direct tot stilstand kwam en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf geborgen.

Foto’s: Inter Visual Studio

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.