Vacature: Directeur OBS De Blauwe Morgenster (Middenbeemster)

Ben je ambitieus en ga je voor ontwikkeling? Dan moet je bij OPSPOOR zijn! De Toekomstmakers, dat zijn wij. Bij OPSPOOR helpen wij onze leerlingen om zich op een eigentijdse manier te kunnen ontwikkelen. De uitdagingen van het huidige onderwijs vragen om ambitieuze, enthousiaste en gepassioneerde mensen.

Voor daltonschool obs De Blauwe Morgenster in Middenbeemster zijn schoolteam, leerlingen en bestuur per 1 augustus 2019 op zoek naar een Directeur (0,8 wtf) m/v

Wij zoeken de directeur die:

Kennis heeft van èn hart voor daltononderwijs. Hij/zij is dalton gecertificeerd of is bereid zich hierin te laten scholen op directieniveau. De directeur kan leiding geven aan een groot en mondig team, waarbij inspraak leidt tot oplossingen, is een toegankelijk, duidelijk en positief ingestelde persoonlijkheid die zich goed kan presenteren en weet te relativeren. De directeur is gewend om op een professionele manier feedback te geven en deze ook te ontvangen, is creatief, communicatief sterk en geeft medewerkers de ruimte om zich te kunnen ontwikkelen.

Vanzelfsprekend heeft de directeur kennis van zaken en hart voor onderwijs, leerlingen en medewerkers. Hij/zij is kritisch maar rechtvaardig en bij alles wat hij/zij doet staat transparantie centraal. Hij/zij heeft oog voor het welzijn van medewerkers en kinderen, toont persoonlijke betrokkenheid
en handelt in alle gevallen zorgvuldig, respectvol en integer. De directeur is zichtbaar in de school aanwezig voor leerlingen, ouders en team en werkt vanuit vertrouwen en verbinding.

Onze nieuwe directeur:

• Is in staat om vorm én inhoud te geven aan “voor Toekomstmakers”’ en heeft het lef om ontwikkelingen in gang te zetten;
• Is daarbij in staat om nieuwe antwoorden te vinden op vragen die worden opgeroepen door een voor het (basis)onderwijs snel veranderende context;
• Werkt planmatig en in teamverband, stelt doelen voor de school, het team en zichzelf en zorgt dat leerkrachten ook voor zichzelf doelen stellen. Zorgt ervoor dat de gestelde doelen kunnen worden gerealiseerd;
• Is samenwerkingsgericht, herkent, maakt gebruik van de kwaliteiten van de medewerkers en kan mensen en processen effectief aansturen. Hierbij speelt eigenaarschap van de teamleden een prominente rol. Hij/zij heeft een coachende en democratische leiderschapsstijl, is relatiegericht gecombineerd met duidelijkheid en besluitvaardigheid;
• Is vaardig in het omgaan met tegengestelde belangen en het ontwikkelen van draagvlak voor nieuwe ideeën en concepten;
• Is geregistreerd in het schoolleidersregister.

Interesse?

Je kunt je sollicitatie voor 6 mei 2019 richten aan jeanine.timmerman@opspoor.nl, o.v.v. vacature obs De Blauwe Morgenster. Voor vragen kun je met Jeanine bellen op 0299-820919.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*