8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePurmerendVacature: Directeur OBS Weremere (Wormerland)

Vacature: Directeur OBS Weremere (Wormerland)

Ben je ambitieus en ga je voor ontwikkeling? Dan moet je bij OPSPOOR zijn! De Toekomstmakers, dat zijn wij. Bij OPSPOOR helpen we onze leerlingen om zich op een eigentijdse manier te kunnen ontwikkelen. De uitdagingen van het huidige onderwijs vragen om ambitieuze, enthousiaste en gepassioneerde mensen.

Voor basisschool obs Weremere in Wormer zijn schoolteam, leerlingen en bestuur per 1 augustus 2019 op zoek naar een Directeur (0,8 wtf) m/v

Wij zoeken de directeur die:

Vorm én inhoud gaat geven aan “voor Toekomstmakers”. In het team staat, de kracht van het team ziet, open staat voor ideeën en besluitvaardig is. Het evenwicht vindt tussen leiderschap, empathie en autonomie en in staat is om nieuwe antwoorden te vinden op vragen die worden opgeroepen door een voor het (basis)onderwijs snel veranderende context. Daadkrachtig, toegankelijk, inspirerend en energiek is met een gezonde dosis humor. Tevens is hij/zij volwaardige gesprekspartner voor het Bestuur en MR op het gebied van management, financiën en onderwijszaken.

Onze nieuwe directeur:

• is communicatief vaardig;
• heeft affiniteit heeft met International Primary Curriculum (IPC)
en leren en begeleiden met breinkennis (BCL);
• onderschrijft de visie van de school;
• geeft sturing aan processen die reeds in gang zijn gezet, zorgt
voor heldere implementatie en daarop voortbouwt;
• betrekt het beleidsteam en teamleden optimaal bij ontwikkeling en besluitvormingsprocessen.

Het team:

Een enthousiast, betrokken en hecht team met oog voor elkaar. Aan onze school zijn 26 leerkrachten verbonden, twee IB-ers, een gedragsspecialist, twee vakleerkrachten gymnastiek, een administratief medewerkster en een onderwijsassistent.

De school:

Obs Weremere is een openbare basisschool gelegen in een gezellig dorpje aan de Zaan in de gemeente Wormerland. Het is een innovatieve, brede school met 13 groepen in een modern gebouw met een fijne sfeer waarin kinderen zich welkom voelen. Er wordt met veel plezier gewerkt door het team dat regelmatig hulp krijgt van enthousiaste hulpouders en andere vrijwilligers. In een rijke en uitdagende leeromgeving worden kinderen voorbereid op de toekomst. Hierbij zijn belangrijke pijlers: coöperatief leren, zelfstandig werken, IPC en BCL. Gedrevenheid, samenhorigheid en groep overstijgend werken zijn kenmerken die aansluiten bij de visie die wij uitdragen.

Interesse?

Je kunt je sollicitatie voor 6 mei 2019 richten aan [email protected], o.v.v. vacature obs Weremere. Voor vragen kun je met Jeanine bellen op 0299-820919.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
76 %
3.1kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.